Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kozmetika M Ljubljana: Depilacija celih nog le 14,90 €

Kozmetika M Ljubljana: Depilacija celih nog le 14,90 €

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Depilacija je učinkovita pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, s katero odstranijo dlako skupaj s korenino. Po več tretmajih je dlačic vse manj, rastejo počasneje, so tanjše in redkejše, zmanjša pa se tudi število vraščenih...


Depilacija je učinkovita pol-trajna metoda odstranjevanja dlak, s katero odstranijo dlako skupaj s korenino. Klasična depilacija odstranjevanja dlak s toplim voskom in trakovi ni povsem neboleča, zagotavlja pa vsaj mesec dni sproščenega počutja.
Klasična depilacija s toplim voskom je najbolj pogost in zelo učinkovit način odstranjevanja dlačic. Pri tem uporabljajo roll on sistem in trakove. Tudi tu morajo biti dlake dolge vsaj 0.5 cm, da jih lahko temeljito odstranijo. Področje depilacije razkužijo s čistilnim tonikom, ki je vpije maščobo in nečistoče, zato da se vosek dobro oprime kože oziroma dlak.
Po odstranitvi nadležnih dlačic vosek odstranijo s posebnim oljem, pasto pa samo obrišejo s toplo vodo. Nato v kožo vtrejo losjon po depilaciji, ki je obogaten z rastlinskimi izvlečki aloe vere in služi negi kože po depilaciji, hkrati pa kožo pomirja in vlaži, ima pa tudi mehčalni učinek.Kozmetika M vam po SUPER ceni ponuja tudi permanentna manikuro (slika 6): KLIKNI za ogled ponudbe.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.