Avgust v Crikvenici - Hotel Vila Ružica, Crikvenica, Hrvaška - 276 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v sobi s pogledom na park za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

Avgust v Crikvenici - Hotel Vila Ružica, Crikvenica, Hrvaška - 276 EUR - 3x nočitev s polpenzionom v sobi s pogledom na park za 2 osebi, Pijača dobrodošlice

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sredi zelenih vrtov, le 50 metrov od plaže in 300 metrovod centra Crikvenice, leži hotel Vila Ružica. Hladna senca borovcev, šum morjain brezskrbne počitnice na morju!


Sobe elegantnega hotela VilaRužica zaznamujejo tople, zemeljske barve; v njih boste poleg osnovne opreme našlitudi mini bar in zasebno kopalnico s fenom.


Gostje hotela Vila Ružica lahko uživajo ob bogatem samopostrežnem zajtrku, kiga tvorijo sezonske sestavine. Hotelska à la carte restavracija streže jedipristne domače kuhinje za kosilo in večerjo. Na voljo vam je tudi sobnastrežba.


Če seodločite za nastanitev v hotelu Vila Ružica, so vam na mestni plaži na voljoštevilne športno-rekreacijske vsebine: otroško igrišče z veliko ladjo »Bounty«,odbojka na mivki, namizni tenis na plaži, biljard na plaži, organizirani izletiz ladjo, najem koles, sprehajalne poti in steze za jogging. Na plaži imate tudimožnost jadranja in smučanja na vodi. Lahko najamete tudi ležalnike insenčnike, kanu za eno ali dve osebi. V bližini je šola potapljanja, kjer lahkonajamete tudi opremo za potapljanje.

https://youtu.be/T2ktjIPf0hE


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.