Ultra last minute - Ville Clotilde, Crikvenica, Hrvaška - 499 EUR - 7x nočitev v Standard sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Ultra last minute - Ville Clotilde, Crikvenica, Hrvaška - 499 EUR - 7x nočitev v Standard sobi z balkonom za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

11%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ville Clotilde se nahajajo v Crikvenici, 150 metrov stran od morja, v dišečem borovem gozdu. Plaža je zelo blizu, prav tako pa tudi center Crikvenice. V bližini se ponuja veliko število športno rekreacijskih dejavnosti (odbojka, rokomet, nogomet, tenis, potapljanje, izposoja koles, izposoja kajakov), medtem ko se neposredno poleg nastavitvenih kapacitet nahaja tudi Adrenalinski park.   


Crikvenica se nahaja na hrvaškem primorju v delu Kvarnerskega zaliva le 35 kilometrov stran od Reke. Ima dolgo zgodovinsko tradicijo, omenja pa se že v času Rimljanov pr. n. št. kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svojo izvorno zdraviliščno dejavnost je Crikvenica zadržala vse do danes, dobro organizirana zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa je znano zdravilišče za bolezni dihal in revmatizma.


Naravno razvejana hrvaška obala je bogata z romantičnimi zalivi, ekološko urejenimi plažami (peščenimi in skalnatimi), po katerih je Crikvenica znana tudi v številnih evropskih mestih. Naravne danosti so obogatene z raznovrstno športno-rekreacijsko ponudbo za otroke, kar v iskanju človeka za prvobitno lepoto naravnega doživetja ustvarja občutek, ki se enkrat doživi in ostane za vedno v spominu. Visoko kvalitetno čisto morje je prineslo Crikvenici »Modro zastavo«, evropsko priznanje za čisto morje.   


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.