Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Poldnevni izlet s kajakom - Premantura, Premantura, Istra, Hrvaška - 21 EUR - 1x 4-urni poldnevni izlet s kajakom za 1 osebo, Najem kajaka

Poldnevni izlet s kajakom - Premantura, Premantura, Istra, Hrvaška - 21 EUR - 1x 4-urni poldnevni izlet s kajakom za 1 osebo, Najem kajaka

23%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamenjak se nahaja na jugu Istre, blizu Premanture,približno deset kilometrov od Pule. Iz Premanture do Kamenjaka lahko pridete zavtom, kolesom ali čolnom. Za polotok dolžine 3.400 metrov je značilna razčlenjenaobala z več kot 30 slikovitih zalivov in s kristalno čistim morjem. Varhipelagu je 11 nenaseljenih otočkov, ki čakajo, da jih obiščete.


Kamenjak velja za enega najlepših Sredozemskih polotokov.Njegova posebnost je razčlenjena 30 km dolga obala, številne kamnite in peščeneplaže ter zanimiv zaliv Kolombarica s podvodno jamo, ki se nahaja na skrajnemjužnem delu.


Poldnevni izlet v kajak se začne ob 10. in 14. uri in potekav arhipelagu Medulinskega zaliva in naravnega parka Kamenjak. Narava, številniotoki in čudovito morje so odlično ozadje za takšen izlet. Izlet se bo nadaljevalna lepih plažah osamljenih otokov ali v zalivih naravnega parka Kamenjak. Izletse bo začel v kampu Stupica v Premanturi in se bo na istemu mestu končal.Obiskali boste vsaj dva nenaseljena otočja medulinskega arhipelaga. Vodič bo določilhitrost izletov, tako da se izlet izvaja na varen način in s hitrostjo, ki jolahko spremljajo vsi udeleženci izleta. 


Poleg izleta s kajakom obiskovalci Kamenjaka lahko doživijotudi številne druge dejavnosti, kot so uživanje v številnih barih na plaži,obisk otočkov okoli Rta Kamenjak ali kopanje v kristalno čistem Jadranu.Medulinski arhipelag (znan kot Rt Kamenjak) je en izmednajbolj priljubljenih in zanimivih krajev v Istri. Naravne krajine, ki so redkovidne in številne redke in endemične vrste rastlin in živali so razlog začarobnost tega kraja.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.