Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

LAST MINUTE GARDSKO JEZERO - KAMP CISANO , Gardsko jezero, Italija - 220 EUR - 3x nočitev v Standard mobilni hiški za do 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

LAST MINUTE GARDSKO JEZERO - KAMP CISANO , Gardsko jezero, Italija - 220 EUR - 3x nočitev v Standard mobilni hiški za do 4 osebe, Poraba elektrike, vode in plina

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poletna osvežitev na Gardskem jezeru! Približno na pol poti medBenetkami in Milanom, leži Gardsko jezero, priljubljena turistična destinacijain največje italijansko jezero. Kot največje italijansko jezero, sega v kar tripokrajine: Veneto, Lombardija in Južna Tirolska (Trentino). Jezero jeledeniškega nastanka in ima mediteransko klimo, zato boste lahko uživali vprijetnem vonju pomaranč, limon in bergamotke, tu pa uspevajo tudi trte inoljke ter palme in oleandri, saj je poleti zelo vroče.


Letovišče Camping Cisano se nahaja na obali Gardskegajezera. Znana turistična mesta Lazise in Bardolino sta oddaljena samo nekajkilometrov. Ponudba kampa obsega peščeno plažo, bazene in športne objekte,otroško igrišče, igrišče za tenis in mini golf, restavracijo s picerijo, slaščičarnoin priročen supermarket. Mobilne hiške velikosti 24m2 so primerne za 5 odraslih inenega otroka (do 150 cm in 60 kg).


Hiške imajo kopalnico, eno spalnico zzakonsko posteljo in eno s tremi enojnimi ležišči. V kuhinji je možnost dodatnegaležišča. Kuhinja je opremljena s hladilnikom z majhnim zamrzovalnim delom,štedilnikom s 4 gorilniki in pomivalnim koritom. Klima je na voljo s doplačilom.Zunaj se nahajajo miza s stoli in dva ležalnika. Kajenje ni dovoljeno. Eno brezplačnoparkirno mesto je na voljo takoj pred mobilno hiško.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.