Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Odličen 8-dnevni ODDIH za 4 ali 5 oseb v apartmajih Milica v GORNJEM KARINU pri Zadru | RAZPOLOŽLJIVOST do 5. 7. 2018

Odličen 8-dnevni ODDIH za 4 ali 5 oseb v apartmajih Milica v GORNJEM KARINU pri Zadru | RAZPOLOŽLJIVOST do 5. 7. 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Podajte se na nepozabne počitnice v prelepo in malo, vendar simpatično mestece tik ob morju - v Gornji Karin! Leži na edinstvenem in prelepem območju narave, kjer se srečata zadnji krajec gorovja Velebit in prečudovito morje.
Pripravite poln kovček, saj ponudba zajema 8-dnevno nastanitev za 4 ali 5 oseb!
Apartmaji Milica se nahajajo v mirnem delu Gornjega Karina, le 250 metrov od plaže in centra mesta. Obkroža jih dišeč vrt, poln barvitega cvetja. Gostom je pred apartmaji oz. na dvorišču na voljo tudi parkirno mesto. Ob prihodu boste dobili pijačo ali kavo dobrodošlice. Apartmajska hiša ima 3 apartmaje (enega za 4 in dva za 5 oseb).
 Apartma A1 (2+2) se nahaja v pritličju hiše. Ima majhno teraso (s klopjo in mizo), klimatsko napravo, kopalnico s tušem, kuhinjo in dnevno sobo z jedilnim kotom, TV in zofo. Kuhinja je opremljena s pečico, hladilnikom, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, posodo in priborom. Apartma ima dve spalnici - eno z zakonsko posteljo in drugo s pogradi.Apartma A2 (2+2+1) se nahaja v 1. nadstropju. Ima veliko teraso (s senčnikom, mizo in stoli), klimatsko napravo, kopalnico s tušem, dnevno sobo in kuhinjo z jedilnim kotom, TV in zofo.  Kuhinja je opremljena s pečico, hladilnikom, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, posodo in priborom. Apartma ima dve spalnici in sprejme do 5 oseb.Apartma A3 (2+2+1) se nahaja v 2. nadstropju. Ima veliko teraso, klimatsko napravo, kopalnico s tušem, dnevno sobo in kuhinjo z jedilnim kotom, TV in zofo.  Kuhinja je opremljena s pečico, hladilnikom, mikrovalovno pečico, aparatom za kavo, posodo in priborom. Apartma ima dve spalnici in sprejme do 5 oseb.
Dovoljeni so manjši hišni ljubljenčki, v ceno pa je vključen tudi WiFi internetni dostop.
 KARIN – Karin je mesto v severni Dalmaciji, ob vznožju gore Bukovice, med reko in potokom Karišnica, ki ločuje vas Kruševo od Karina. Območje ponuja kar nekaj turističnih možnosti za zabavo in rekreacijo. Gre za naselja, ki so bolj družinska in pristna, občutek domačnosti se čuti prav na vsakem koraku. Karinska plaža je dolga več kilometrov in poleti prebiva tu več kot 8000 gostov na dan. Veliko gostov obišče Karin tudi zaradi posebnega zdravilnega blata, ki se nahaja majhnem predelu med Gornjim in Donjim Karinom, ter se z blatom mažejo po celem telesu. Blato pohvalijo predvsem tisti, ki se že leta borijo z revmo in različnimi bolečinami. Območje Karina je velik potencial, v katerem se postopoma že razvija turizem v pravem smilu besede (manjši kampi, družinski hoteli in aprtmaji, športom in rekreacija). Karin se nahaja tudi blizu večjega mesta Zadra, ki pa je po svoji vsebini izjemno zanimiv in vreden ogleda.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.