Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

POLETJE NA KRKU - DEPANDANSA MARINA/PRIMORKA, Omišalj, Krk, Hrvaška - 539 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

POLETJE NA KRKU - DEPANDANSA MARINA/PRIMORKA, Omišalj, Krk, Hrvaška - 539 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hoteli Omišalj se ponašajos čudovitimi namestitvami za goste vseh vzrasti, ki z velikim veseljem obiščejootok Krk. Hotelski kompleks se nahaja v čudovitem mestecu Omišalj, naseverozahodni obali otoka Krka, majhnem biseru, ki ga nemudoma želiteraziskati.


Sobe v hotelu Depadansa Marina & Primorka imajo balkon spogledom na vrtove. Vsaka soba ima lastno kopalnico s kadjo.Hotel Marina & Primorka leži v počitniškem kompleksu HotelAdriatic. Zmogljivosti vključujejo restavracijo z jedmi po naročilu, prostornopokrito teraso, nočni klub in bar.


Omišalj se nahaja 85 metrovnad morjem s čudovitim pogledom na Kvarnerski zaliv. Letališče Reka, vneposredni bližini Omišlja omogoča ugoden prihod.Lokacija Omišalj je idealnaza spoznavanje otoka Krka in kopnega, združenega s Krčkim mostom.


V mirnem zalivu obprodnatih plažah in urejenih območij za sončenje, se nahajajo hoteli in privatniapartmaji. Sprehodom po številnih ozkih ulicah, boste slišali zgodovinskozgodbo še za liburnskega in rimskega časa, obiščete pa lahko tudi kulturne inzgodovinske spomenike.


Lokacija ponuja tudištevilne aktivnosti kakor so potapljaški klub, namizni tenis, mini golf, tenis,najem vodnih rekvizitov, najem skuterja, najem kolesa, odbojka in košarka.


Center mesta je oddaljen le500 m, plaža pa komaj 50 m.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.