Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevne počitnice s POLPENZIONOM za 2 osebi v Hotelu VESPERA **** na Malem Lošinju | Razpoložljivi TERMINI od 3. do 21. junija 2018

3-dnevne počitnice s POLPENZIONOM za 2 osebi v Hotelu VESPERA **** na Malem Lošinju | Razpoložljivi TERMINI od 3. do 21. junija 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Family Hotel Vespera **** se nahaja v Sunčani uvali, 20 minut hoje od centra mesta Mali Lošinj. Hotel je odlična izbira za družinske počitnice, saj nudi animacijo za otroke in odrasle vseh starosti, velik bazenski kompleks z dvema bazenoma za otroke, večeri pa so rezervirani za glasbo na terasi, mini disko in druge aktivnosti, primerne za celo družino.
Ponudba zajema 3-dnevni oddih (2 nočitvi) s polpenzionom za dve osebi, na voljo pa imate termine med 3. in 21. junijem 2018.
FAMILY HOTEL VESPERA ****
Hotel ima kar 404 modernih sob, opremljenih s klimatsko napravo, mini barom, sefom, SAT/TV, telefonom, sušilnikom za lase in kopalnico (kad/WC). Vsaka ima tudi balkon in možnost internetnega dostopa. Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
Objekt ima poleg recepcije in restavracije s prostorno teraso tudi bar, prodajalno časopisov in spominkov, menjalnico in parkirišče. Na povpraševanje so na voljo tudi zdravnik za otroke in otroška oprema (s kavcijo).  
Da vam ne bo dolgčas, hotel organizira animacijo otroke in odrasle, glasbo na terasi, mini klub in tematske večere na terasi, gotovo pa je eden izmed njegovih glavnih adutov prav velik bazenski kompleks (zunanji, z morsko vodo, 3000 m² vodnih površin), s prostori za sončenje, dvema bazenoma za otroke, slapovi in tobogani, brezplačnimi ležalniki in sončniki. Če radi svoj oddih preživljate aktivno, boste imeli v bližini hotela na razpolago (z doplačilom) teniška igrišča, igrišče za mali nogomet, košarko, odbojko, kegljišče, namizni tenis, odbojko na mivki, trim stezo, najem koles in motornih koles.
Najbližja plaža je le 50 metrov od hotela (skalnata, z betonskimi ploščadmi za sončenje), prodnata in nudistična plaža pa 300 metrov stran.
 Ne čakajte in si svoj termin rezervirajte že zdaj, med nakupom kupona pa za plačilo stroškov rezervacije v košarico dodajte tudi:
prijavnina-zctravel
PRIJAVNINA zcTravel (15 EUR)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.