Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

4-dnevni ODDIH s POLNIM PENZIONOM (zajtrk, kosilo in večerja) za 2 osebi - Hotel Villa Donat*** v Sv. Filipu in Jakovu pri Biogradu, RAZPOLOŽLJIVI TERMINI do 23. 6. 2018

4-dnevni ODDIH s POLNIM PENZIONOM (zajtrk, kosilo in večerja) za 2 osebi - Hotel Villa Donat*** v Sv. Filipu in Jakovu pri Biogradu, RAZPOLOŽLJIVI TERMINI do 23. 6. 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Nedavno prenovljeni hotel Villa Donat*** se nahaja 3 kilometre od Biograda na Moru, v osrčju slikovite vasice Sv. Filip i Jakov, ki je poznana predvsem po starodobnih poletnih rezidencah zadarskega plemstva. V neposredni bližini hotela leži obala s pristnimi dalmatinskimi konobami ter več zalivov in plaž s številnimi možnostmi za športno-rekreacijske dejavnosti.
Hotel Villa Donat je s svojim staromodnim vzdušjem, restavracijo in barom s teraso primeren za družinske počitnice.  
Ponudba zajema tri nočitve in polni penzion za dve osebi.
Namestitev je v sobah Comfort (3*), ki so v ločeni depandansi (skupno 56 sob). Opremljene so s klimatsko napravo, telefonom, SAT/TV, sušilnikom za lase in kopalnico (tuš/WC). Internetni dostop je na voljo v recepciji in v sobah. V glavni zgradbi hotela je bar s teraso in samopostrežna restavracija, v kateri se izvaja penzion. Bogat zajtrk vam bo dal energije za aktiven začetek dneva, med kosilom in večerjo pa boste lahko uživali ob dalmatinskih specialitetah. Hotel ima tudi svoj zunanji bazen z masažnim bazenčkom in otroškim bazenom. Parkirišče ob hotelu je na voljo z doplačilom (5 €/dan).
Ne bo vam dolgčas, tudi če svoj oddih radi preživljate aktivno, saj so v bližini hotela igrišče za košarko, teniško igrišče, urejene sprehajalne steze, aquapark, odbojka na mivki, izposoja čolnov, možnost potapljanja, lahko pa se odpravite na sprehod ob obali ali pa na jogging.
Ena izmed najljubših dejavnosti gostov je prav gotovo sprehajanje po čudoviti in dih jemajoči plaži. Večina plaž v Sv. Filip i Jakovu je prodnatih, najdete pa lahko tudi betonsko-peščene. Najbližja plaža (prodnata) je 150 m od hotela.
 Ne čakajte in si svoj termin rezervirajte že zdaj, med nakupom kupona pa za plačilo stroškov rezervacije v košarico dodajte tudi:
prijavnina-zc
Prijavnina ZCTravel (15 EUR)
 >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.