Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

DVOJNO PAKIRANJE! Probiotik DARMFLORA ZA ZDRAVO ČREVESJE IN MOČAN IMUNSKI SISTEM (2 x 60 kapsul). Poštnina je BREZPLAČNA

DVOJNO PAKIRANJE! Probiotik DARMFLORA ZA ZDRAVO ČREVESJE IN MOČAN IMUNSKI SISTEM (2 x 60 kapsul). Poštnina je BREZPLAČNA

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Probiotik DARMFLORA ZA ZDRAVO ČREVESJE IN MOČAN IMUNSKI SISTEM, 60 kapsul
Probiotiki so živi mikroorganizmi, ki v primernih količinah koristijo zdravstvenemu stanju gostitelja. Uravnavajo imunske odzive telesa. Najpogosteje probiotiki vsebujejo maščobno-kislinske bakterije, zlasti Lactobacillus, Bifidobacterium in Saccharomyces. Pogosto jih uporabljamo kot prehranske nadomestke pri gastrointestinalnih boleznih in drugih boleznih črevesja. Delujejo tako, da spodbujajo imunost in sprožijo obrambne mehanizme, kar pomeni, da lahko vplivajo tudi na bolezni izven črevesja.
Sestavine: koruzni škrob, želatina, oligofruktoza, inulin, vitamin C, cinkov glukonat, Saccharomyces cerevisie z betaglukoanom, lactobacillus acidophilus, natrijev selenit v kalcijevem karbonatu, sredstvo proti strjevanju; magnezijev stearat.
Priporočen dnevni odmerek: 1 kapsula 2-krat dnevno pred ali po obroku.
  Vrednosti 2 kapsuli  PDV*  Inulin  150 mg  Probiotične kulture
 – Saccharomyces cerevisiae 
​ – Lactobacillus aciophilus 
 20 mg
 13,34 mg   Vitamin C  40 mg 50 % Cink  4,5 mg 45 % Selen  15 µg 27 %*Priporočen dnevni vnos
Opozorila: Hraniti v temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok! Izdelka na izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in ga shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj C. Priporočen dnevni vnos se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano in ne more nadomestiti zdravega načina življenja. Nosečnice in doječe matere naj se pred samo uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.