Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

KREMA GINSENG za nego zrele in zahtevnejše kože + BREZPLAČNA poštnina

KREMA GINSENG za nego zrele in zahtevnejše kože + BREZPLAČNA poštnina

70%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Krema z izvlečki iz korenine rastline ginseng ali po naše ženšen je namenjena za nego zrele in zahtevne kože ter kože, ki je zaradi dolgotrajne bolezni nagnjena k pomanjkanju potrebnih elementov za njeno delovanje. Krema Ginseng koži povrne izgubljeno maščobo in potrebne elemente, da lahko celice sintetizirajo snovi, ki so potrebne za normalno delovanje kože.
 
Krema Ginseng deluje tudi kot naravna zaščita proti soncu, preprečuje nastanek starostnih peg, zaradi vsebnosti vitaminov in osnovnih elementov pa koži tudi pomaga, da se v stresnih situacijah hitreje obnavlja. Nekateri jo priporočajo tudi za nego rok z nagubano kožo.
Sistematična nega z Ginseng kremo je priporočljiva predvsem za nego kože po 30. letu, zaradi njenega regenerativnega učinkovanja pa je priporočljiva tudi za mlajše. 
Primerna je za vse tipe kože, ob redni uporabi bo vaša koža globinsko negovana in nahranjena ter vidno zdrava in napeta. 
Ključno o kremi z izvlečki ženšena: Za zrelo in zahtevno kožo po 30. letu Tudi za mlajše, ki imajo občutljivo kožo nagnjeno k simptomom pomanjkanja Preprečuje nastanek starostnih peg Koži povrne izgubljeno maščobo in potrebne elemente Pomaga koži, da se v stresnih situacijah hitreje obnavlja Spodbuja elastičnost in napetost kože Naravna zaščita proti soncu


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

50 % popusta za PAMETNO ZAPESTNICO...
-50%
OMEJENA KOLIČINA