Zip Line BOVEC: Adrenalinski spust po jeklenih vrveh v NAJVEČJEM zip line parku v Sloveniji ZIP LINE Bovec, le 44 €

Zip Line BOVEC: Adrenalinski spust po jeklenih vrveh v NAJVEČJEM zip line parku v Sloveniji ZIP LINE Bovec, le 44 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Za vse nore na adrenalin so v dolini Krnice med dvema dvatisočakoma Kaninom (2587 m) in Rombonom (2207 m), postavili enega največjih ZIP LINE parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji. Podajte se v drzen spust nad Bovško...


Premagajte strahove in se podajte v drzen spust nad Bovško dolino, kjer vam poleg adrenalina dih jemlje tudi pogled na Bovec in na mogočne vrhove Julijcev.
ZIP LINE park nad gorsko dolino na Kaninu je NAJVEČJI svoje vrste v Centralni Evropi in eden večjih v Evropi nasploh. Spust po petih jeklenicah, vsaka je daljša od 500 metrov, je nepozabna adrenalinska bomba od začetka do konca.Si predstavljate, 1300 m nadmorske višine, vi pa stojite na platformi, začudeno ter tudi malo prestrašeno strmite v vašega vodnika, ta pa se vam nasmehne in kar naenkrat zgubite tla pod nogami in ste 200 m nad tlemi, drvite, svobodni kot ptica v nepozabno izkušnjo s 50 - 60 km/h. Sedaj pa si predstavljate, da to ponovite. Seveda, v ZIP LINE parku to ponovite na petih jeklenicah, dolžine 500 - 700 m.
Avantura se prične v pisarni Aktivni planet v centru mesta Bovec, kjer dobite vso potrebno opremo za spust (plezalni pas, čelada in rokavice). Vkrcate se v 4×4 vozila, od koder vas čaka 30-minutna razburljiva vožnja do planine Krnica, torej do prve ZIP LINE točke. Ko boste prispeli na štartno mesto, vam bodo vodniki razložili osnove, vas s posebnim pasom pripeli na jekleno vrv in pripravljeni boste na polet.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.