Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel in Village Sol Garden Istra 4*: 3-dnevni SPA oddih v Umagu že od 136 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

Hotel in Village Sol Garden Istra 4*: 3-dnevni SPA oddih v Umagu že od 136 € za 2 osebi. Vključen polpenzion!

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična priložnost za romantike in družine! 3-dnevni oddih s polpenzionom v čudovitem hotelu s SPA-jem za 2 osebi, že od 136 €, namesto 172 €! Vključena je tudi neomejena uporaba notranjega bazena, turistična taksa in otroška...


Hotel Sol Garden Istra 
Hotel Sol Garden Istra se nahaja v turističnem letovišču Katoro blizu Umaga, le 300 m od morja. Obdan je z borovci in hrasti ter ponuja sobe s klimatsko napravo in z balkonom. Nastanitev je od plaže oddaljena le 12 minut hoje.
Hotel ima vodni park s številnimi bazeni in center Sports Art, kjer lahko igrate košarko, rokomet ter druge športe. Udeležite se lahko tudi dnevne in večerne zabave.
Sprostite se v wellnessu, kjer so na voljo savna, notranji bazen, predel za sprostitev, masaže in različni lepotni tretmaji.
V Istarski Taverni po naročilu pripravljajo sredozemske specialitete, obiščete pa lahko tudi nekaj barov s prigrizki in 3 restavracije, kjer si lahko ogledate predstavitve kuhanja. Otroci od 5. do 12. leta imajo brezplačen sladoled, osvežilne pijače in prigrizke ob določenem času v obdobju od 15. maja do 15. septembra.
Hotel Sol Garden Istra je na slikah 1 do 9.Village Garden Istra 
Village Garden Istra v Umagu je popolna izbira za družine z otroci in rekreativce. Vodni park, izpopolnjen z bazeni, slapovi in drugimi atrakcijami, je popolna izbira za družinske počitnice ter zabavo. Hotel se nahaja v Katoro Resortu, od morja oddaljen le 200 metrov. Gosti lahko uporabljajo vse vsebine hotela Sol Garden Istra, ki se nahaja v neposredni bližini kompleksa Village Sol Garden Istra.
Na razpolago je brezplačno zasebno parkirišče, z doplačilom pa lahko rezervirate parkirno mesto pred hotelom.
Village Garden Istra je na slikah 10 do 16.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.