Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL ITALIA, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 62 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 12. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL ITALIA, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 62 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otroci do 12. leta brezplačno), 2x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Udoben Hotel Italia v Sarajevu ponuja odlično nastanitev, kije primerna za goste, ki prihajajo v prostem času in tudi za in poslovne goste.Hotel ponuja 24-urno sobno postrežbo, notranjo garažo ter športno-rekreacijskicenter z najsodobnejšimi objekti.


V idealnem konferenčnem centru lahkoorganizirate manjše in večje poslovne dogodke. Okusne italijanske, bosanske inmednarodne jedi strežejo v najsodobnejši restavraciji z najvišjim standardom.Kamin soba je še eno izjemno mesto z udobnim in toplim vzdušjem, ki se lahkouporablja kot bivalni prostor.


Sarajevo je mesto, ki ponuja mirno sprostitev ali pa velikozabav - je mesto za vse. Ponaša se z dobro ohranjenim starim delom mesta, ki jepoln edinstvene arhitekture še iz časov otomanskega cesarstva, vključno sštevilnimi kupolastimi džamijami in tradicionalnimi oblikami orientalskearhitekture, kot so konaki (prenočišča) in hanovi (gostilne). Ko boste v mestu,ne izpustite obiska ene izmed restavracij in lokalov oz. čevabdžinic, aščinic,burekdžinic, kafane in slaštitarne, kot jih imenujejo Sarajevčani, z bosanskimispecialitetami, kot so čevapčiči, burek ali pregrešno dobre sladice kot jebaklava.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.