Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni TEČAJ za VODITELJA ČOLNA do 24 m + barvni priročnik in navtična karta + vrvica, šestilo in trikotnik na uporabo. Tečaj poteka na kar 13 lokacijah: LJUBLJANA, MARIBOR, KRANJ, KOPER, MURSKA SOBOTA, NOVA GORICA, NOVO MESTO,...

3-dnevni TEČAJ za VODITELJA ČOLNA do 24 m + barvni priročnik in navtična karta + vrvica, šestilo in trikotnik na uporabo. Tečaj poteka na kar 13 lokacijah: LJUBLJANA, MARIBOR, KRANJ, KOPER, MURSKA SOBOTA, NOVA GORICA, NOVO MESTO,...

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izpit za voditelja čolna vam omogoča upravljanje plovil do 24 m dolžine ne glede na moč motorja. Izpit je mednarodno priznan in vam velja doživljenjsko.
Opravite ga s pomočjo Jadralnega kluba Sailsation, največji šoli navtike in jadralskih veščin v Sloveniji. Tečaje organizirajo kar na 13 lokacijah po vsej državi!
VSEBINA TEČAJA
Snov, potrebna za opravljanje izpita za voditelja čolnov, je sestavljena iz sledečih sklopov:pomorski predpisi,mornarska dela in veščine,pravila o izogibanju trčenj na morju,meteorologija,navigacija,motoroznanstvo.
ORGANIZACIJA TEČAJA
Tečaj za voditelja čolna poteka v skupinah od 10 do 20 tečajnikov. Poteka v obliki predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli, ...).
Tečaj je organiziran v sklopu 2 ali 3 predavanj v skupni dolžini 10 šolskih ur. Predavanja so običajno v popoldanskih urah z začetkom ob 16.30 oziroma ob 17.00 - odvisno od lokacije.
Izpit za čoln lahko opravljate nekaj tednov po zaključku tečaja za čoln, in sicer na Upravi za pomorstvo v Kopru, Ljubljani ali Mariboru. Vso pomoč in napotke za prijavo k izpitu za čoln vam bo priskrbel učitelj. V kolikor želite, vas na izpit lahko prijavi tudi učitelj sam in vas tako razbremeni nepotrebnih skrbi.
Informativni izpitni roki Uprave za pomorstvo.
 Jadralni klub Sailsation je blagovna znamka, ki deluje pod okriljem podjetja Startus skupina, d. o. o. Je največja šola v Sloveniji, specializirana za vse, ki vstopate v svet navtike in posebej za tiste, ki se želite naučiti jadralskih veščin. Ekipo učiteljev sestavljajo izkušeni jadralci z mednarodno priznanimi izpiti in licencami. Ker tudi sami uživajo v jadranju in na morju, želijo, da varno uživate tudi vi. Odlikuje jih napreden pedagoški proces in lastna literatura, s katerimi dosegajo izredne rezultate na izpitih, ter zagnani in izkušeni učitelji s številnimi licencami in bogatimi praktičnimi izkušnjami pri plovbi na morju. Tečaje izvajajo po celotni Sloveniji, za kakovostno pripravo na izpit pa nudijo tudi možnost uporabe spletne učilnice.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.