Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

60-minutna PROTISTRESNA MASAŽA + SUHA MASAŽA LASIŠČA (50 minut masaže in 10 minut suhe masaže lasišča) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

60-minutna PROTISTRESNA MASAŽA + SUHA MASAŽA LASIŠČA (50 minut masaže in 10 minut suhe masaže lasišča) v Studiu Kvadrus v Ljubljani

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste napeti ? Se težko umirite? Imate težave s spanjem? Obiščite Studio Kvadrus in privoščite svojemu telesu sprostitev in nego, ki jo potrebuje. Protistresna masaža zajema masažo celega telesa (50 minut), s poudarkom na delih telesa, kjer se najbolj kažejo znaki stresa ter hitrega življenja, in suho masažo lasišča (10 minut), ki vas bo še dodatno sprostila.
 PROTISTRESNA MASAŽA
 Zajema masažo celega telesa in suho masažo lasišča. Med masažo celega telesa je največ poudarka na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med protistresno masažo so bolj nežni, kljub temu pa dovolj močni, da sprostijo vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob sproščujoči glasbi, z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je namreč naravni antibiotik, antidepresiv in pomirjevalo, zato vpliva na popolno sprostitev vseh čutov. Pomaga pri psihični preobremenjenosti, slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V primeru, da je vaše telo močno ’’zavozlano’’ vam bodo do sprostitve dodatno pomagali še z konjsko mastjo.
 SUHA MASAŽA LASIŠČA
 Suha masaža lasišča vas bo dodatno sprostila in odklopila od sveta.
 KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo v Studio Kvadrus se doma stuširajte. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnite. Po masaži priporočajo 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži pa počitek in veliko tekočine (1l vode).
 STUDIO KVADRUS je prijeten lokal, kjer vas ob sproščujoči glasbi razvajajo s kakovostno masažo, pri kateri uporabljajo izključno slovenska olja.
 ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS?delajo s srcem,so natančni in resni,so strokovno podkovani,nudijo varno okolje,se lahko masirata dva istočasno (pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalec),masira vas lahko maserka ali maser,delajo vsak dan od 7.00 do 22.30 ure,delajo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letu,pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,uporabljajo izključno slovenska olja,lokal je klimatiziran,na voljo je veliko brezplačno parkirišče,na voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.