HOTEL SALINERA, Strunjan, Slovenija - 144 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

HOTEL SALINERA, Strunjan, Slovenija - 144 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel je obdan z zelenjem in gosto mediteransko vegetacijo.V hotelu Salinera je na razpolago notranji in zunanji bazen z morsko vodo terwellness center Syra, kjer si lahko privoščite različne lepotne tretmaje inmasaže. Izkoristite tradicionalne zdravilne metode in se sprostite v naravnemokolju, obdanem s čudovitim Bioenergijskim parkom. Salinera je tudi odličnoizhodišče za sprehode, izlete in raziskovanje Strunjanske doline ter naravnegarezervata.


V Hotelu Salinera je na razpolago 101 soba. Hotelje sestavljen iz dveh delov: starejšega in novejšega dela, ki je bilzgrajen leta 2006. V vseh sobah so kopalnice, opremljene s tuškabino. Wi-Fi internetna povezava je možna v vseh sobah brezplačno. Gostjelahko vozila brezplačno parkirate na hotelskem parkirišču. 


Plaža je namenjena tako gostomhotela, apartmajev in Vile Maia kot tudi zunanjimgostom. Zunanji bazenski del je sestavljen iz velikega plavalnegabazena in manjšega otroškega. Notranji plavalni bazen z dvemamanjšima in otroškim bazenom se nahaja v hotelu Salinera. Sestavni delkompleksa so tudi savne, bazen s hladno vodo in počivališčez ležalniki.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.