2 URNI ALL INCLUSIVE PAKET ZA VSTOP V SAVNE SENSE WELLNESS CLUBA(turška, finska in bio), HIDROMASAŽNI BAZEN, BRISAČE, NATIKAČI, TAJSKI ČAJ: AUSTRIA TREND HOTEL, LJ-BEŽIGRAD! AKCIJA 9,90€ namesto 25€!

2 URNI ALL INCLUSIVE PAKET ZA VSTOP V SAVNE SENSE WELLNESS CLUBA(turška, finska in bio), HIDROMASAŽNI BAZEN, BRISAČE, NATIKAČI, TAJSKI ČAJ: AUSTRIA TREND HOTEL, LJ-BEŽIGRAD! AKCIJA 9,90€ namesto 25€!

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


  • WELLNESS PONUDBA ZAJEMA: 2-urni vstop v wellness in uporabo savne (turška, finska, bio), ter hidromasažni bazen za 1 osebo.
  • GRATIS tajski čaj z limonino travo in voda + GRATIS izposoja dveh brisač in natikačev
  • ODPRTO VSE DNI V TEDNU IN OB PRAZNIKIH
  • Rok unovčenja kuponov: 18.3.2018, VSE DO VALENTINOVEGA
  • VSAK 5 KUPON JE GRATIS!!

V Sense wellness club so vam na voljo turška, finska in bio savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaža in VIP rezidenca, kjer izvajajo tretmaje za pare.

Hammam - Turška savna z aroma in kromoterapijo

Za turško kopel je značilna zelo visoka vlažnost (nad 90 %) in nižja temperatura (do 45°C). Vdihavamo toplo paro, prežeto z aromami različnih zelišč in dišav, ki vzpodbujajo čiščenje pljuč. Še posebej je primerna za ženske z neelastičnim perifernim ožiljem (kapilare) in za vse, ki ne marajo previsokih temperatur.

Finska savna

Ogrevate se v lesenem prostoru s suhim, vročim zrakom, ohlajujete pa s hladno prho ali z ledeno masažo. V finski savni so temperature zraka višje (okoli 90°C) in vlažnost nižja. Spodbuja znojenje in s tem izgubo strupov. S polivanjem vročih kamnov dosežemo dodatni vroči val pare, ki še pospeši znojenje.

Bio savna

Podobna finski savni, le da je temperatura v njej precej nižja (okoli 60°C), vlažnost pa višja (okoli 45 %). Zrak v njej je prežet z aromami zelišč. Je manj naporna kot finska savna in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.

Hidromasažni bazen

Idealen uvod v senzorično izkušnjo a la Sense je sproščanje v tem atraktivnem bazenu s petimi masažnimi conami velikosti 4 x 6 m. Posamezne masažne cone z vodnimi ali zračnimi curki lahko vklopite sami. In se prepustite užitku...


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.