ŠOLA VOŽNJE ZA B KATEGORIJO 12 UR, PO MEGA CENI, ZA ZAČETNIKE IN POVRATNIKE + MOŽNOST CPP-JA! Šola vožnje 4-KA, Ljubljana z okolico

ŠOLA VOŽNJE ZA B KATEGORIJO 12 UR, PO MEGA CENI, ZA ZAČETNIKE IN POVRATNIKE + MOŽNOST CPP-JA! Šola vožnje 4-KA, Ljubljana z okolico

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>POUNDBA VSEBUJE: 12 ur vožnje za B kategorijo za začetnike in povratnike
Ure vožnje se opravljajo v Ljubljani in bližnji okoliciObvezna predhodna prijava na telefonski številki 040 168 035, NAJKASNEJE V 14 DNEH PO NAKUPU KUPONA!!Možnost opravljanja tečaja CPP (za doplačilo)ZAČETEK PREDAVANJ: 15-17.12.2017 IN 22.-24.12.2017 , IN KASNEJE Minimalno število ur za opravljanje izpita je 20 ur (število ur potrebno za opravljanje vozniškega izpita pa je odvisno od motivacije in znanja posameznega kandidata)Kupon lahko koristijo vsi, tudi povratnikiZ vožnjo je potrebno pričeti najkasneje do 17.03.2018Izpit za avtomobil je dandanes skoraj nepogrešljiv, saj živimo v času mobilnosti, kjer je potrebno hitro in varno prispeti od točke A do točke B. Za vse bodoče voznike imamo odlično ponudbo - postanite odličen voznik v Šoli vožnje 4-KA v Ljubljani!
Za vse, ki še nimate vozniškega izpita in ga želite narediti je 12 ur vožnje za B kategorijo več kot odlična priložnost, da denarnici prijazno opravite enega izmed najbolj koristnih izpitov v življenju! 
Izkoristite idealno priložnost in vstopite v svet vožnje s Šolo vožnje 4-KA, kjer boste prevozili 12 ur v družbi izkušene inštruktorice, ki vas bo vodila, učila in navadila na vožnjo na cestah. Vožnja bo zanimiva, razgibana in polna resničnih situacij, kjer se boste učili in spopadli s pravimi cestnimi dogodivščinami.
Opravite vozniški izpit za avto in postanite sam svoj šofer!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.