Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL GIOLLI NAZIONALE, Rim, Italija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

HOTEL GIOLLI NAZIONALE, Rim, Italija - 65 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Giolli je eleganten hotel s 3 zvezdicami v središču Rima.Nahaja se v samem središču mesta, poglobljen v vznemirljivo in romantičnovzdušje pred baziliko Svetega Vaitalea. Hotel je okrašen z okusom inpozornostjo do podrobnosti, obogaten s starinskimi tapiserijami, čudovitimislikami in skulpturami, ki mu dajejo neobičajno vzdušje priložnostne elegancein ekskluzivne nastanitve.


Hotel Giolli ponuja najboljšo nastanitev v Rimu zahvaljujočšestdesetim svetlim sobam, vključno z Executive sobami in Prestige apartmaji,bogatimi s funkcionalnostjo in eleganco.Če iščete udobno namestitev v Rimu, ki ponuja vso potrebnosprostitev po napornem dnevu ogledovanja in nakupovanja, Hotel Giolli ponujaprostorne sobe, ki se razprostirajo po različnih nadstropjih, so različnihvelikosti in oblik, z visoko hitrostjo brezžičnega dostopa do interneta.Celoten hotelski kompleks in določene sobe so opremljeni zainvalide.


Strateški položaj hotela, v osrčju središča Rima, vam omogoča,da obiščete Večno mesto, ki se enostavno premika. S kratkim sprehodom lahkopridete do Koloseja ali se sprehodite po elegantni ulici Condotti in občudujeteimpresivno stopnišče Trinità dei Monti. V bližini hotela Giolli najdete tudinekatere najbolj ekskluzivne kinodvorane, vinske bare, znane restavracije inpicerije, kjer lahko okusite znano italijansko kuhinjo in recepte kulinaričnetradicije v Rimu. Najpomembnejše prevozno sredstvo, podzemna železnica inavtobusi, potekajo neposredno v bližini ulice, kjer se nahaja hotel, medtem kose taksi terminal in turistično informacijski urad nahaja tik pred hotelom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.