Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL TERMAG JAHORINA, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 399 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

HOTEL TERMAG JAHORINA, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 399 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pravi objekt na pravem mestu, slika ambijent Jahorine in daje popolno ugodje. Les v svojem polnem in iskrenem izrazu. V dobi virutalnega, se vrnite k sebi in naravi - k Hotelu Termag.


Termag Hotel Jahorina se nahaja ob smučarski progi na Jahorini na 1.550 m nadmorske višine. Ponuja 2 restavraciji in wellness center z notranjim bazenom, savno ter turško kopeljo. Klimatiziran hotel nudi brezplačen brezžični internet in brezplačno zasebno podzemno parkirišče, na voljo pa so tudi učitelji smučanja.


Sobe vključujejo kabelsko televizijo z mednarodnimi programi, sef, majhen bar in kopalnico z masažno prho. V hotelski restavraciji s teraso pripravljajo domače, mednarodne in makrobiotične jedi. Sprostite se lahko v avli s kaminom.


Na recepciji vam lahko organizirajo izlete s štirikolesniki v gore. Banketna dvorana sprejme do 350 oseb in je primerna za poroke, konference ter podobna srečanja. 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.