Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Almresort Gerlitzen 3*: Popoln smučarski oddih s polpenzionom in s popustom na smučarske karte za Gerlitzen že od 94 €!

Almresort Gerlitzen 3*: Popoln smučarski oddih s polpenzionom in s popustom na smučarske karte za Gerlitzen že od 94 €!

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pojdite na nepozaben smučarski oddih na priljubljenem smučišču Gerlitzen! Izjemna ponudba tokrat vključuje nastanitev v Almresort 3* z polpenzionom in  popustom na SKI kartami že od 94 €, namesto 106 €! Vključena tudi...


Almresort Gerlitzen Kanzelhöhe se nahaja v smučarskem in pohodniškem središču Gerlitzen Alpe, na nadmorski višini 1500 m in le 300 m od vmesne postaje žičnice Kanzelbahn. Ponuja panoramski razgled na gore in brezplačno uporabo notranjega bazena ter savne.
Prostorni, tradicionalno opremljeni apartmaji nudijo spalnico, dnevno sobo s kabelsko televizijo in z jedilnim predelom, kuhinjo ter kopalnico.V sklopu nastanitve najdete restavracijo z avstrijsko in mednarodno kulinariko, bar ter mini market.Paket vsebuje polpenzion, ki vključuje samopostrežni zajtrk, popoldanske prigrizke ter večerjo s 3 hodi in s solatnim barom. Na voljo so tudi posebni obroki za otroke.V mladinski sobi lahko uporabljate brezplačen brezžični internet, brezplačno pa lahko tudi igrate biljard, namizni tenis, karte ter namizni nogomet. Za najmlajše sta na voljo soba za igre in otroško igrišče.Za smučarske vozovnice vam ni potrebno skrbeti saj so vključene v paketu, v namestitvi pa je mogoče najeti tudi smučarsko opremo. Parkiranje v garaži je brezplačno.
Smučišče je od Ljubljane oddaljeno 120 km oziroma samo slabi 2 uri.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.