Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

3-dnevni POTEP po ZAGREBU | 2x nočitev za 2 osebi v apartmajih LUČKO*** (Kuponi so unovčljivi do 31.1.2018)

3-dnevni POTEP po ZAGREBU | 2x nočitev za 2 osebi v apartmajih LUČKO*** (Kuponi so unovčljivi do 31.1.2018)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Želite preživeti nekaj dni v Zagrebu, se potepati po mestu, si vzeti čas za nakupovanje ...? Potem ne zamudite te izjemno ugodne ponudbe za dve nočitvi v novo opremljenih apartmajih Lučko***! Ponudba velja za 2 osebi.
Studio apartmaji Lučko *** se nahajajo v Zagrebu (predel Lučko - Hrastovička ulica 25). Apartmaja se nahajata se v prvem nadstropju poslovne stavbe, površina vsakega je približno 30 m². Apartma je sestavljen iz predprostora z mini kuhinjo, kopalnice in spalnice.
Studio apartmaja Lučko sta obnovljena na novo, idealna za dve osebi (spanje na dveh ločenih ležiščih). Na voljo je tudi dodatno ležišče za enega do dva človeka. Opremo v apartmaju zajema TV, klimo, hladilnik, štedilnik, kuhalnik za vodo ter kuhinjski pribor in posodo. Gostom apartmajev so na voljo tudi internet, centralno plinsko ogrevanje in parkirno mesto.
Oddaljenost apartmaja:Avtobusna postaja - 1 minuta hojeNajbližja trgovina, kiosk, pekarna, lekarna, bankomat, pošta - 300 metrovBližina nakupovalnega centra EmmedesBližina več bencinskih črpalkCenter Arena in dvorana Arena - 5 kmNakupovalni center Avenue Mall - 7,6 kmNakupovalni center King Cross - 5 kmCity Center one West - 8 kmMestno središče - 10,8 km


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.