Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

HOTEL CENTER, Novo mesto, Slovenija - 125 EUR - 2x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

HOTEL CENTER, Novo mesto, Slovenija - 125 EUR - 2x nočitev v Comfort sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Center je nov,sodoben hotel v samem središču Novega mesta, na Glavnem trgu, kjer boste takojzačutili utrip mesta, prijaznost domačinov in mir zelene narave ter reke Krke,ki objema Novo mesto. In tako kot reka Krka objema staro mestno jedro, ga ščitiin varuje ter mu daje čarobno lepoto, bo hotel objel vas, vas sprejel in vamponudil udobje sodobnosti ter mističnost bogate zgodovine mesta. 


Hotel Center je v mestnem jedru Novega mesta, ki je na polpoti od Zagreba do Ljubljane, kar pomeni, da smo v dobri uri v eni ali drugievropski prestolnici, od koder so odlične prometne povezave. Lokacija vsredišču mesta omogoča povezanost z mestom, prebivalci in bogato kulturno ternaravno dediščino na eni strani, po drugi strani pa prijazno mesto nudi mir invarnost ter bivanje v prostoru, kjer sta narava in človek še vedno v sožitju. 


V hotelu vam bomo pomagali pri rezervaciji in organizacijirazličnih športnih aktivnosti. Novo mesto z okolico namreč nudi številnemožnosti za aktivno preživljanje prostega časa – od kolesarjenja inpohodništva, letenja z letalom ali igranja tenisa do čolnarjenja, supanja,ribolova, lova, jahanja …


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.