Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sense Wellness, Austria Trend Hotel: 2 ali 3-urno sproščujoče savnanje za 2 osebi v čudovitem Sense Wellnessu -50%

Sense Wellness, Austria Trend Hotel: 2 ali 3-urno sproščujoče savnanje za 2 osebi v čudovitem Sense Wellnessu -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sense Wellness v Austria Trend Hotelu je eden najboljših SPA centrov v Sloveniji, je mesto, kjer se čas ustavi. Savnanje v Sense ni le savnanje, temveč zaradi čudovitega ambienta tudi posebno doživetje. Uživajte v 2 ali 3-urnem...


Ste pripravljeni na nekaj najboljšega, kar vam lahko ponudi savnanje? In to v enem najboljših spa centrov v Sloveniji? Pohitite, ponudba je ekskluzivna in zato količinsko omejena!Sense Wellness v Austria Trend Hotelu je mesto, kjer se čas ustavi. V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za razvajanje so vam na voljo turška, finska in bio savna, ledomat, chill-out plaza in vip rezidenca, kjer izvajajo tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti. V turški savni si lahko vzamete čas za poživljajoči solni piling telesa in medeno oblogo* za izjemno mehkobo vaše kože, dodana eterična olja sivke in propolisa pa dajejo vaši koži občutek polnosti. Poleg savnanja vam ponujajo fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov tradicionalnih in sodobnih masažnih tehnik iz vsega sveta, vse od Tajske pa do Havajev**.
Zagotovite si paket dveh obiskov savn Sense Wellness v Austria Trend Hotelu, kar 50% ugodneje, ki ga lahko koristite kar do marca 2018.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.