Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško**** le 264,50 €

Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško**** le 264,50 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlična silvestrska ponudba! Preživite najdaljšo noč leta v Thermani Laško, v objemu ekskluzivnega wellness centra in nepozabne zabave. 3-dnevni oddih s polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem v hotelu Zdravilišče Laško ali...


Odlična silvestrska ponudba z vključenim polpenzionom, neomejenim kopanjem in savnanjem, animacijskim programom in silvestovanjem v Thermani Laško. Gostje za silvestrsko večerjo izbirajo med Hollywood Glam Silvestrsko večerjo v restavraciji Vrelec ali All inclusive Smrkčevanjem na bazenu Termalnega centra.
Hollywood Glam silvestrovanje v Restavraciji VRELEC, Hotel Zdravilišče Laško:
SPREJEM Z APERITIVOM OB 19.30 URI**** Rožnato pečen goveji hrbet, pesin tatar z jabolko, ajdov kruhek, zeliščni pesto Puranja zloženka z drobnjakom in sirom, pena kozjega sira, sušen paradižnik Solata iz bučnih rezancev z dimljenim lososom, koprom, medom in gorčico **** Korenčkova kremna juha z janežem, ingverjem in špinačnim ponvičnikom **** Postrv iz pečice, Jakobova pokravača, rižota s pinjolami in špinačo, kandirani agrumi **** Osvežilni sorbet z limeto **** Telečji hrbet, suhe fige v omaki, zapečen bučin štrukeljc Jagnječja zarebrnica z rožmarinom, pastinakov hrustek, zeliščni raviol po laško, sotiran korenček in kolerabica **** Sladko in sadno razvajanje **** Izbrani siri **** Kisle sarmice Pujskova obaraAll inclusive Smrkčevanjem na bazenu Termalnega centra:
HLADNI BIFE Paleta hladnih prigrizkov Zoren pršut s pestom oliv in pinjol, melonina pena s citrusi Dimljena gnjat s hrenovo omako Piščančje rezine v panadi z zelišči Ocvrti rakovi repki s pikantno majonezo, krompirjev čips Zeliščne palačinke s hišno skuto, dimljenim lososom in špinačo Sirova nabodala s sadjem Pečena zelenjava v marinadi  **** TOPLI BIFE Korenčkova kremna juha z janežem, ingverjem in špinačnim ponvičnikom Hrustljavo pečeni in poširani fileji morske ribe V sopari kuhana zelenjava Gratinirane puranje prsi s paradižnikom, jajčevci in mozzarello Zelenjava in pečice z dimljenim tofujem Pečen mlad pujsek s karameliziranimi jabolki, orehi in cimetom Krompirjeve rezine s čilijevo smetano Račja stegna s slanino in pomarančo Na žaru pečena piščančja jetrca, milanska polenta Zajčji ragu, hišni žlinkrofi Telečji medaljoni s praženimi gobami Francoski žličniki s špinačo in rikoto Fregola z grahom, beluši in papriko**** Izbor solat **** Sladko in sadno razvajanje **** Izbrani siri **** Silvestrska torta Polnočna penina **** Sarmice iz kislega zelja Telečja obara
ALL INCLUSIVE vsebuje: odprto belo in rdeče Hišno vino, točeno Laško pivo, Ora, Cola, pomarančni in jabolčni sok, mineralna voda, navadna voda.
Vse ostale pijače se dobijo proti plačilu! Gostje lahko plačajo izključno z gotovino!OTROŠKE DOGODIVŠČINE V SMRKČEVI DEŽELI: vodna aerobika, otroške smrkastične ustvarjalne delavnice, poslikava smrkastih obrazkov, nagradni kvizi, Ples Smrkcev, Vodomček in Vodomčica na obisku pri smrkastičnih otrocih, vodne nagradne igre, podvodne sestavljanke, izdelovanje smrkastičnih oblek in modna revija.
Hotel Zdravilišče Laško **** je prijeten hotel, ki bo izpolnil vaša pričakovanja. Je hotel s tradicijo zdravja in dobrega počutja, kjer boste umirili ritem svojega življenja, si vzeli čas zase in za svoje zdravje. Osebje hotela nudi topel sprejem, strokovno pomoč in domačnost tekom bivanja, zato se gostje počutijo prijetno in varno. Z zgodovino gremo z roko v roki in v bogati 160-letni tradiciji smo se razvili v sodoben center medicinske rehabilitacije in wellness turizma s programi in storitvami za dobro počutje. Vrelci termalne vode, zdravilni in wellness postopki, terapije in medicinski strokovnjaki zagotavljajo kakovostne zdravstvene in wellness storitve. Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir in je primeren tudi za goste, s posebnimi potrebami.
Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Nad hotelom se bohoti Hum – »laški Triglav«, od koder se Laško ponuja kot na dlani. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.
Hotel Zdravilišče Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko pričnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje. Sobe so dovolj velike, vse imajo na voljo tuš/kad, WC, sušilec za lase, kopalni plašč, mini bar, TV, telefon, brezplačni wireless LAN. V hotelu se nahaja termalno kopališče, ki je iz sobe dostopno v kopalnem plašču. Razvajate se lahko v Centru zdravja in lepote, ki ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. 
Tik ob hotelu Zdravilišče Laško se nahaja sodobno urejen hotel Thermana Park Laško****Superior. Mogočna steklena kupola, kjer se nahaja Termalni center, s svojo pestro paleto vodnih sprostitev, kar vabi na kopanje. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visoko kvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA