ALPSKI WELLNESS - HOTEL ŠPIK, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 250 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

redna cena
408,00
popust
-39%
cena s popustom
250,00
rezerviraj za
50,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Kranjska Gora - čarobno mestece obdano z gozdovi in zelenjem, ki v pomladnih in poletnih mesecih zažarijo v zlato-zelenih barvah. V tem rajskem delčku neokrnjene narave boste vedno odkrili nekaj novega, Kranjska Gora se vam bo s svojimi mogočnimi okoliškimi gorami vsakič znova vtisnila v spomin nekoliko drugače …   


V osrčju čudovitega Gozda - Martuljka se je leta 2009 prebudil hotel Špik. Bogastvo lepot okoliške narave se odraža v značaju hotela Špik, njegovi formi in celoviti ponudbi. Ta temelji na izjemnih lepotah alpskega okolja. Hotel Špik očara z občutenjem trajnostnega sobivanja z gorskim okoljem, lepotami narave in pečatom tradicije.


V Špiku stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika vrhunskega arhitekturnega oblikovanja celostno prispevajo h kakovosti življenja še dolgo po obisku hotela. Hotel Špik ima svoj poseben značaj. Pristni in skrbno izbrani materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, široko odprti razgledi na julijske vršace in karavanške gozdove pa na goste delujejo pomirjujoče in sproščujoče.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Jezerci 21, Gozd Martuljek / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Prešernova 32, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska
NE ZAMUDITE!
Triglavska cesta 13, Bohinjska Bistrica / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "ALPSKI WELLNESS - HOTEL ŠPIK, Gozd Martuljek, Kranjska Gora, Slovenija - 250 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi"
Lokacija

Jezerci 21
4282 Gozd Martuljek
SlovenijaVreme Gozd Martuljek

ob 15:52

4°C
Gozd Martuljek

jutri

-5 / 7
Gozd Martuljek

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust