FIRST MINUTE AKCIJA! Čudovit 1-dnevni ogled PRAZNIČNIH BENETK z agencijo goHolidays - Odhodi iz SEŽ, NG, LJ, CE ali MB

redna cena
16,90
cena s popustom
16,90
Ponudba je že
POTEKLA


Obiščite mesto na vodi v prazničnem zimskem času! Sprehodite se po čudovitem Markovem trgu, obiščite ulice, kjer sta se nekoč sprehajala Marco Polo in Casanova ter izvedite, kaj je to Bauta. Morda si privoščite še skok do otočkov Murano in Burano v slavni beneški laguni?
PROGRAM
V jutranjih urah odhod iz Slovenije. Na poti bomo izvedeli veliko zanimivosti o Italiji in Benetkah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do bližine centra mesta. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice,…Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo.
Za bolj radovedne pa ponujamo še panoramsko vožnjo z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno bomo seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta z možnostjo ogleda najbolj tradicionalnih mask (doplačilo vodniku na poti). V vsakem primeru pa je iz ladjice v laguni lep razgled na osvetljeno mesto na vodi v zimskem večernem času.
Okoli 19 h odhod proti domu, kamor bomo prispeli v večernih urah.

TABELA ODHODOV

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Via del Canale 16, Molini di Tures
OMEJENA KOLIČINA
Via Castelletto Inferiore bb
OMEJENA KOLIČINA
Sardinija
OMEJENA KOLIČINA
Via Castelletto Inferiore bb


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "FIRST MINUTE AKCIJA! Čudovit 1-dnevni ogled PRAZNIČNIH BENETK z agencijo goHolidays - Odhodi iz SEŽ, NG, LJ, CE ali MB"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

-2 / 8
Slovenija

jutri

0 / 10
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust