Skrijte maščobne blazinice brez napora! Čudežna MAJICA za PODPORO in OBLIKOVANJE POSTAVE Contour Top 3v1 + Poštnina je BREZPLAČNA

redna cena
39,99
popust
-63%
cena s popustom
14,90
Ponudba je že
POTEKLA


Lepo oblikovano telo, velike prsi in ozek pas so že leta in leta nekakšno merilo za popolno postavo. Vendar pa je realnost povsem drugačna. Se tudi vi vsakič, ko oblečete oprijeto majčko ali oblekico, sprašujete, kako dobro bi bilo, če bi imeli nekaj kilogramov manj? Sovražite izgled vašega trebuščka? Se počutite neprijetno v oprijetih oblačilih?
Navadno se ženske zatečejo k alternativnim rešitvam, kot so izjemno neudobni in tesni stezniki. Le zakaj bi se mučile z njimi, ko pa imamo za vas čudežni Contour Top 3v1 za oblikovanje postave.
Zakaj ga imenujemo čudežno spodnje perilo? Ker s posebno obliko in sestavo vaše telo oblikuje v le nekaj trenutkih.
Prednosti majčke Contour top 3v1:
ne potrebujete modrčkanarejena iz enega kosav trenutku zgladi videz maščobnih blazinicneopazno jo lahko nosite pod katerimikoli oblačililahek in kvaliteten materialzoži videz bokov in pasumaksimalno podpira oprsje

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Skrijte maščobne blazinice brez napora! Čudežna MAJICA za PODPORO in OBLIKOVANJE POSTAVE Contour Top 3v1 + Poštnina je BREZPLAČNA"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

-2 / 8
Slovenija

jutri

0 / 10
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust