PENZION RESJE, Nemški Rovt, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

redna cena
120,00
popust
-30%
cena s popustom
84,00
rezerviraj za
17,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Bohinj je raj v malem, bohinjske gore in Dolina Sedmerih triglavskih jezer pa svet popolnosti, ki ga je zagotovo vredno obiskati.

Gostišče in penzion Resje se nahaja na robu Triglavskega narodnega parka v vasi Nemški Rovt. To je prijetna stara vasica, obdana z gozdovi, pašniki in travniki.

V Penzionu Resje je na voljo 14 sob, skupno pa lahko prenoči do 40 gostov. Sobe so opremljene s LCD televizijo s satelitskimi programi. Vsaka soba ima tudi kopalnico s tušem, večina sob pa ima tudi direktni izhod na balkon, kjer lahko posedite na svežem gorskem zraku. Lahko boste uživali v pogledu na bohinjske gore, travnike in gozdove.

V gostišču lahko poskusite tradicionalne slovenske in mednarodne jedi v družbi odličnih slovenskih vin. Vam, ki radi intenzivno trenirate tudi na počitnicah, je na voljo naš profesionalno opremljen fitnes studio.

Zunaj vam je na voljo brezplačno parkirišče, dve terasi ter majhno otroško igrišče na velikem vrtu, kjer se lahko varno igrajo vaši otroci. Naša hiša je obdana s travniki, kjer si lahko ogledate domače živali in z gozdovi, kjer si lahko naberete jagod, borovnic, malin, gob ali pa domačih zelišč.
 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

ŠE 3 DNI
Triglavska cesta 13, Bohinjska Bistrica / Gorenjska
PRED IZTEKOM
Triglavska cesta 13, Bohinjska Bistrica / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Triglavska cesta 13, Bohinjska Bistrica / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Cankarjeva 2, Bled / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Kolodvorska 33, Bled / Gorenjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "PENZION RESJE, Nemški Rovt, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 84 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi"
Lokacija
Bohinjska Bistrica

Nemški Rovt
4264 Bohinjska Bistrica
SlovenijaVreme Bohinjska Bistrica

ob 11:10

3°C
Bohinjska Bistrica

danes

-2 / 10
Bohinjska Bistrica

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust