Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Nepozabna SPROSTITEV za 2 osebi v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu, Hotelu PHOENIX**** + bogati BUFFET ZAJTRK "Art of Breakfast" + peneče MUŠKATNO VINO + koriščenje WELLNESS in SPA OAZE (kuponi so unovčljivi do...

Nepozabna SPROSTITEV za 2 osebi v najbolj romantičnem hotelu v Zagrebu, Hotelu PHOENIX**** + bogati BUFFET ZAJTRK "Art of Breakfast" + peneče MUŠKATNO VINO + koriščenje WELLNESS in SPA OAZE (kuponi so unovčljivi do...

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite vse dobrote in ugodnosti, Wellness & SPA oaze, ki jih nudi Hotel Pheonix****! Preživite kratko 2-dnevno ali 3-dnevno sprostitev v dvoje v najbolj romantičnem hotelu na Hrvaškem!
Izkusite bogato zagrebško kulturo in raznoliko arhitekturo, vse skupaj zapakirano v enkratno idilično romantično vzdušje! Kuponi so unovčljivi do 31. oktobra 2017.
Mogoče potrebujete počitek, oddih ali pa načrtujete romantični vikend? Oddih v Hotelu Phoenix**** Zagreb je kot nalašč za romantično razvajanje v dvoje, ki vam bo za vedno ostalo v lepem spominu.
Ponudba zajema 2- ali 3-dnevni oddih z eno ali dvema nočitvama v dvoposteljni sobi. Za dobrodošlico vas bo pričakal kozarec penečega vina, zjutraj pa boste pogoščeni z bogatim buffet zajtrkom za 2 osebi. Dan boste lahko izkoristili in preživeli v luksuznem Wellness & SPA centru hotela Phoenix, kjer boste imeli na voljo koriščenje finske savne, hidro-masažnega bazena (temperatura vode 35°C, ima vodno in zračno masažo ter svetlobno terapijo), bazena s plavanjem proti toku (temperatura vode 28°C), prostora za sproščanje ob prijetni glasbi in koriščenje kopalnega plašča ter copatov. V času bivanja boste imeli ves čas na voljo brezplačni dostop do interneta in zagotovljeno brezplačno parkirno mesto. 
Romantično vzdušje in ljubezen v zraku! Izkoristite to izjemno ponudbo in uživajte v oddihu za dva! Sprehodite se po živahnih ulicah Zagreba, uživajte v skoraj pozabljenih zagrebških specialitetah in si privoščite odlično zagrebško rezino, brez katere ne smete preživeti obiska Zagreba. Priporočamo, da se odpravite tudi na ogled Muzeja prekinjenih ljubezni (vstopnina/doplačilo).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.