Prodajni HIT 2017! Popoln, čudežni ETUI z MOČNIM OPRIJEMOM na vse ravne/gladke površine, pri katerem za SELFIJE ne potrebujete palice ali pa tretje osebe. Poštnina je BREZPLAČNA

redna cena
34,90
popust
-72%
cena s popustom
9,90
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


Čudežni etui z močnim oprijemom na vse ravne/gladke površine, pri katerem za selfije ne potrebujete pomoč prijatelja ali selfie palice! 

Medtem, ko je telefon pritrjen na želeno površino, lahko vi gledate filmčke, opravite video klic po telefonu, kuhate ali pečete po vašem najljubšem receptu, snemate video bloge, se snemate ali slikate med telovadbo ... in še mnogo več. 
Se vam je že zgodilo, da ste s prijatelji obujali spomine in šli skozi slike na telefonu, vas pa ni na nobeni? Saj ste celo noč porabili, da ste ujeli nepozabne trenutke. Nič več vam ni potrebno biti "fotografi iz družbe" in nič več stegovanja, da bi zajeli celotno družbo v popoln selfie. Etui je kot nalašč narejen za nepozabne skupinske slike. Le pritrdite in slikate!
Uporaba je enostavna! Vse, kar potrebujete, je ravna/gladka površina (steklo, ogledalo, miza, ploščice, armaturna plošča, volan, tabla, okno, vrata, omara, računalnik, okvir postelje...). 
Preden pustite mobitel na določeni površini, se prepričajte, da ste ga dobro pritrdili. Za mogoče poškodbe prodajalec ne odgovarja.
Material: Nano Anti-Gravity material in visokokakovostni TPU (thermoplastic polyurethane). Popolnoma varen material, ki se večinoma uporablja v računalniški in mobilni industriji in je mešanica med mehkim silikonom in plastiko.>

Partnerska ponudba - zbitacena.si|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

-13%
12,99
15,00€
Več

Selfie stick prenosna palica za telefone

OMEJENA KOLIČINA
OMEJENA KOLIČINA
OMEJENA KOLIČINA
OMEJENA KOLIČINA


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "Prodajni HIT 2017! Popoln, čudežni ETUI z MOČNIM OPRIJEMOM na vse ravne/gladke površine, pri katerem za SELFIJE ne potrebujete palice ali pa tretje osebe. Poštnina je BREZPLAČNA"
Lokacija

SlovenijaVremenska napoved

danes

6 / 17
Slovenija

jutri

3 / 14
Slovenija

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust