Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

PENZION IN APARTMAJI ZÖLD BÉKA, Hajdúszoboszló, Madžarska - 99 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (v bližnji restavraciji)

PENZION IN APARTMAJI ZÖLD BÉKA, Hajdúszoboszló, Madžarska - 99 EUR - 2x nočitev za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi (v bližnji restavraciji)

42%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Penzion in apartmaji  Zöld Béka ter kraj Hajdúszoboszló sta odlična izbira za vse generacije, v katerem kolimesecu leta. Pridite in uživajte!

Penzion in apartmaji  Zöld Béka vas pričakujejo v obiskanem deluHajdúszoboszlóva, na voljo pa je več apartmajev, blizu Hungarospa kopališkegakompleksa.

Hajdúszoboszló je eno izmed najbolj priljubljenihpočitniških letovišč Madžarske, katere glavna atrakcija je Hungarospa, največjikopalni kompleks Evrope. Kopališče na prostem, bazen, notranji medicinski del,Aquapark in notranji dvoetažni Aqua-Palace ponujajo fantastične zabavnepriložnosti skozi vse leto.

V neposredni bližini apartmajev najdete restavracije,pizzerije, slaščičarne in butike. Poleti se lahko zabavate v ogromnem pivskemšotoru z živo glasbo ali si lahko ogledate kakovostne predstave na zunanjemodru in uživate v barvitih programih glasbenih festivalov. Lahko kupite spominke, igrače na sejmu, … Hladnejše sezoneponujajo tudi številne zabavne in sprostitvene priložnosti.

Vsi apartmaji so prijetno opremljeni in imajo kopalnico,opremljeno kuhinjo, TV, Wi-Fi in klimo. Vsak ima eno ali 2 spalnici,balkon,garažo ali zunanje zaprto parkirišče, možnost uporabe opreme za peko na žaru inpa trampolin.

Izbirate lahko med naslednjimi apartmaji (glede na prostetermine in število ležišč):

Apartma Korinna I: 30 m od glavnega vhoda na kopališče naprostem

Gambrinus Apartma I-II-III-IV: 30 m od glavnega vhoda nakopališče na prostem

Apartmaji Zöld Béka Pegazus: 150 m od glavnega vhoda nakopališče na prostem

London Pub I-II .: 150 m od poletnega vhoda na kopališče naprostem

Cuba Libre: 150 m od poletnega vhoda na kopališče na prostem

Apartma Korinna II: 300 m od Aqua-Palace

Apartmaji Attila: 600 m od Aqua-PalacePenzion Zöld Béka: 1,7 km od medicinskega dela term

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.