Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL ARBORÉTUM, Harkány, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom (prihod ob petkih ali sobotah) ali 3x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom (prihod ob nedeljah, ponedeljkih ali torkih) za 2 osebi, 2x ali 3x...

HOTEL ARBORÉTUM, Harkány, Madžarska - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom (prihod ob petkih ali sobotah) ali 3x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom (prihod ob nedeljah, ponedeljkih ali torkih) za 2 osebi, 2x ali 3x...

46%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Raziščite vse lepote mesta Harkány in okolice! Privoščite si uživanje v bližnjih termah, raziščite okolico s kolesom ter obiščite katero od številnih prireditev!

HotelArborétum je bil zgrajen v najlepšem delu mesta Harkány, sredi arboretuma, vmirnem okolju, le 700 m od Term Harkány (Harkányi Gyógy-és Strandfürdő), ki sopriljubljene terme, znane po celotni Evropi.

Sobe zbalkonom, kopalnico in zakonsko posteljo so opremljene s televizijo,hladilnikom in telefonom.

Vrestavraciji v hotelu lahko uživate v bogatih in okusnih jedeh. Zajtrk jesamopostrežen, večerjo pa lahko izbiratemed tremi meniji. Na voljo so lokalne in mednarodne jedi, ki jih lahkopospremite z okusnimi pijačami iz znane vinske regije Villány. Ena odglavnih lastnosti tega družinskega hotela je to, da deluje zodličnim osebjem in visoko kakovostnimi storitvami. Vaš avtomobil bo lahkovarno parkiran na brezplačnem, zaklenjenem parkirišču, za krajše izlete pa silahko na recepciji sposodite tudi kolo.

Mesto in bližnjaokolica nudita več termalnih kopališč, zabavnih festivalov in prireditev, vse dni v letu. Ko se boste čez dan utrudili od kopanja in raziskovanja okolice,vam hotel nudi popoln počitek v čudovitem in mirnem okolju, tako da lahko naslednjidan spet začnete polni energije. 

Harkány je majhno mesto blizu južne meje Madžarske, sprijetno mediteransko klimo, znano termalno vodo in kakovostnimi restavracijamiza obiskovalce, ki želijo počivati, plavati, se pozdraviti in sprostiti.Termalna voda, edinstvena v Evropi, prihaja iz globine 50-70 m, s povprečnotemperaturo 62 stopinj Celzija. V 13,5 ha velikem parku Harkány, med stoletnimidrevesi in Zsolnay fontanimi iz porcelana, najdete Termalno kopališče Harkány(Harkányi Gyógy- és Strandfürdő), eno izmed najbolj znanih kopaliških središč srednjeEvrope. Bolnišnica Zsigmondy Vilmos (Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház) je bilazgrajena v bližini term, v zadnjih 50 letih pa so tam zdravili več deset tisočbolnikov. Termalna voda pomaga pri antispazmodičnih in mišičnih sprostitvah,zdravi vnetja, pospešuje regeneracijo celic in blaži simptome večinemuskuloskeletnih, revmatičnih in sklepnih bolezni.

Terme in njihova termalna voda sta odlična izbira ne samo za zdravljenje več vrst bolezni, temveč tudi fantastične zabavne priložnosti za otroke in odrasle. V Harkány Thermal Spa lahko najdete skupno kar 15 bazenov.

4 termalni bazeni delujejo v termalnem kopalnem delu ta kopališča (Harkányi Gyógy-és Strandfürdő) vsak dan v letu, od tega sta dva v zaprtih prostorih in dve zunanja, s temperaturo med 34 °C in 38 °C. Lahko okrepite kopališko vzdušje, tako da se sprostite v vroči kopeli na podstrešju, v jacuzziju ali v sproščujočem bazenu.
V wellness enoti najdete savno, parno kabino, več tipov masaž in druge načine zdravljenja, kot je npr. parna kapsula. Na voljo so tudi bazen, otroški bazen, tobogani in zunanji bazeni. Zunanji bazeni so odprti od maja do oktobra: bazen s toplo vodo, jacuzzi, bazen za plavanje, bazen s toboganom, ... na voljo je tudi 20 restavracij, 15 bifejev in 59 trgovin in drugih storitev za goste na območju kopališča. Plavanje lahko povežete s  športnimi aktivnostmi, kot so odbojka na vodi, aquafitness, odbojka na mivki, nogomet na plaži, kegljanje, namizni tenis in plavanje z otroci. Poleg tega kopališče organizira savne seanse in občasno gosti razne prireditve (npr. ThermalFest, Svetovni dan wellnessa, zabava Late Night Bath, Noč na plaži, ...)

Siklós je oddaljen le 5 km, in je dostopen tudi s kolesom. V tri nadstropnem Thermal Spa Siklós lahko najdete skupno 12 bazenov, med njimi turško kopel, plavajočo kopel, 3 otroške bazene z vodnimi igračami, tobogane, bazen za plavanje, termalne bazene s toplo vodo, velike tobogane, športna igrišča, savne, arome in parne kabine. Poleg term lahko obiščete tudi grad Siklós (Siklósi Vár).
 

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.