Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

HOTEL BOB, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 32 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

HOTEL BOB, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 32 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

82%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne obstaja nobeno drugo mesto kot je Sarajevo! Tukaj se srečatavzhod in zahod ter združita evropski in orientalski svet!


Lociran na vrhunski lokaciji, samo 5 minut vožnje od centraSarajeva, Hotel Bob nudi namestitev, izolirano od hrupa in mestne gneče. Ssvojim ambijentom in naravnim okoljem nudi sprostitev po vznemirljivem innapornem dnevu.  


Ob vstopu v hotel vas bo pričakalo prijazno osebje, lahkotnaglasba in pa nevsakdanji interjer v modernem stilu. Na voljo je 30 sodobnoopremljenih namestitvenih enot: enoposteljne, dvoposteljne, triposteljne inštiriposteljne sobe, apartma in pa lux apartma. Vse sobe imajo klimo, LCD TV invso potrebno hotelsko kozmetiko. 


Ekskluziven ambijent, vrhunska kvaliteta, raznovrstna ponudbahrane in pijače, strokovno in prijazno osebje so le nekatere od prednostirestavracije z novim letnim vrtom, primerne za poslovna kosila, promocije,raznovrstna druženja in zabave.Recepcija je odprta 24/7, gostom je na voljo tudi odprtoparkirišče. Brezplačen Wi-Fi je na razpolago v celotnem objektu.Hotel Bob je obdan z zelenjem, kar omogoča prijetno sprostitev.


Obiščete lahko znano izletno točko Trebević ali pa katero od smučarskihdestinacij – smučišča Jahorina, Bjelašnica in Igman so od hotela oddaljeni le40 minut.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.