LAST MINUTE - TERME DOBRNA - HOTEL VITA, Dobrna, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo

redna cena
172,00
popust
-60%
cena s popustom
69,00
rezerviraj za
10,00
Ponudba je že
POTEKLA


Hotel Vita je najmlajši hotel v družini Terme Dobrna, kjer je vsa ponudba združena pod eno streho. Bazeni z zdravilno vodo, dežela savn, medicinski center, hotelska restavracija in še bi lahko naštevali, kar vas pričakuje v hotelu Vita. Poleg storitev, ki jih ponuja hotel, pa preživite ure tudi na zraku, kjer se lahko aktivno razgibate v njihovem športnem parku, saj velja zdrav duh v zdravem telesu.


V Termah Dobrna imajo tri naravne zdravilne dejavnike, priznane s strani Ministrstva za zdravje Republike Slovenije: termalna voda, fango in šota. Imamo vrhunske savne, kjer se lahko sprostite, Opal , finska, infra rdeča savna in ledena soba SAFIR. V bližini hotela se nahaja veliko sprehajalnih poti, ki so na blago valoviti pokrajini, kamor se lahko odpravite v spremstvu vodnika ali tudi sami. Obiščete  pa lahko tudi športni park, ki vam nudi tenis na igrišču na peščeni podlagi, igrišče za odbojko, badminton, balinišče, vrtni šah, namizni tenis, izposoja koles, trim steza. Gostje imajo možnost organizacije seminarjev v prijetni in sodobno opremljeni  prostorih in dvoranah. V kavarni Vita prirejajo vsak petek, soboto in nedeljo plesne in družabne večere, kjer se lahko sprostite ali pa se razvedrite ob bolj živahni glasbi.

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Dobrna 50, Dobrna / Savinjska


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "LAST MINUTE - TERME DOBRNA - HOTEL VITA, Dobrna, Slovenija - 69 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih z zdravilno termalno vodo"
Lokacija
Dobrna

Dobrna 50
3204 Dobrna
SlovenijaVreme Dobrna

ob 7:32

9°C
Dobrna

danes

5 / 16
Dobrna

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust