Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ELEKTROSTIMULACIJSKI PAS Abdo King za OBLIKOVANJE MIŠIC in kurjenje telesne maščobe

ELEKTROSTIMULACIJSKI PAS Abdo King za OBLIKOVANJE MIŠIC in kurjenje telesne maščobe

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


S pomočjo električnega stimulacijskega pasu Abdo King Redux lahko tudi vi pridete do izklesanih mišic! Če želite imeti močne in trde trebušne mišice, je Abdo King kot naročen za vas - zahvaljujoč revolucionarnemu sistemu, ki deluje na mišice z elektromišično stimulacijo (EMS), boste enostavno pridobili mišice, o katerih ste vedno sanjali!
Spoznajte fantastičen elektrostimulacijski pas za mišice Abdo King, ki je idealen je za kurjenje telesne maščobe praktično brez napora. Pas deluje na vaše mišice z elektromišično stimulacijo (EMS). To tehniko so prvi razvili fizioterapevti, da bi pomagali pri rehabilitaciji bolnikov s poškodbami mišic, sedaj pa jo uporabljajo v svetu fitnesa. Visoko učinkovita tehnika EMS je osnovana na spodbujanju aktivnega krčenja mišic.
Pas je izdelan iz mehkega in prilagodljivega materiala, ki je zelo prijeten na otip. Poleg pasu prejmete tudi navodila za uporabo, torbico za prenašanje, 1 veliko prevodno podlogo in 4 majhne prevodne podloge. Abdo King deluje na baterije (2 x AAA, niso priložene).
Z uporabo neverjetnega elektrostimulacijskega pasu za mišice Abdo King boste enostavno pridobili mišice, o katerih ste vedno sanjali!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri