Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

GUSTI DI FRONTIERA (Okusi meje) v Gorici in EATALY v Trstu s Turizmom Desetnica - Enodnevni izlet, 23. september 2017

GUSTI DI FRONTIERA (Okusi meje) v Gorici in EATALY v Trstu s Turizmom Desetnica - Enodnevni izlet, 23. september 2017

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vabljeni v Eataly v Trsu in na Okuse meje v Gorico!
V sosednji Gorici že od leta 2003 poteka vinsko-kulinarični festival, ki pa je zdavnaj prerasel svoje ime: okusi s slovenske in italijanske strani meje, danes se namreč na festivalu predstavlja cel svet in bi festival moral nositi ime »Gusti del mondo« (Okusi sveta).
Povsem nova pa je letošnja pridobitev v Trstu – nakupovalno-učno središče Eataly (eat - jesti, Italy - Italija). Veriga nakupovalnih središč je sicer nastala v ZDA, danes pa se lahko sprehodite med ponudbo italijanskih gurmanskih izdelkov po celem svetu.
PROGRAM
Odhod v jutranjih urah. Vožnja proti Primorski s postankom za kavo in toaleto. Dopoldne se bomo v Trstu najprej sprehodili mimo glavnih znamenitosti, nato pa si bomo vzeli nekaj časa za obisk Eataly in morebitne nakupe. V zgodnjih popoldanskih urah se bomo odpeljali v Gorico, kjer nas bo čakalo skoraj 400 stojnic na festivalu Gusti di frontiera, na katerih bomo našli svetovne specialitete: argentinski, balkanski in ameriški žar, španska paella, angleški fish&chips, sicilijanski kanoli, sorentinska delizia al limone, porketa, pizza, nizozemski vaflji, bavarske klobase in kislo zelje, dunajski zrezek, francoski makroni, tajski pad thai, zelišča s Korzike … bo eno popoldne dovolj za sprehod okoli sveta?
V zgodnjih večernih urah bomo spet sedli na avtobus in se odpeljali domov k praženemu krompirju, pečenki in solati z bučnim oljem, kar bomo mogoče skuhali naslednji dan.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.