Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Beograd: 3-dnevni izlet v Beograd za "krompirjeve počitnice" le 69,90 €

Beograd: 3-dnevni izlet v Beograd za "krompirjeve počitnice" le 69,90 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

AdObisk srbske metropole v času počitnic z goHolidays! ODLIČNA CENA za 3-dnevni organiziran izlet za "krompirjeve počitnice" v Beograd. Prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v centru mesta,...


         
Kaj ponudba vključuje?
3-dnevni organizirani izlet v Beograd,1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v centru mesta (npr. Slavija Garni 3*, Rex, Park ali podobnem),prevoz s sodobnim turističnim avtobusom po programu (iz LJ, NM),cestne pristojbine in parkirnine,zunanji ogledi po programu,slovensko turistično spremljanje/vodenje v celotnem času trajanja izleta,osnovno nezgodno zavarovanje in DDV.Odhoda iz Ljubljane in Novega Mesta.Kuponi so unovčljivi na dan odhoda za termin: 27.10. - 29.10.2017.Ponudba velja za 1 osebo.Ponudba velja za koriščenje do 29.10.2017.Opis ponudbe
KROMPIRJEVE POČITNICE V BEOGRADU
1.dan: »ZA BEOGRAD, FIRMOM...« Odhod avtobusa z obračališča mestnega prometa na Dolgem mostu v Ljubljani ob 22.30. Nočna vožnja mimo Novega mesta proti Zagrebu ter nadaljevanje po cesti, ki se je nekoč imenovala Cesta bratsva in enotnosti do Beograda.
2. dan: »ZNAM ZA JEDAN GRAD... ZOVE SE BEOGRAD« Prihod v našo nekdanjo prestolnico v dopoldanskih urah. Med avtobusnim ogledom si bomo ogledali Novi Beograd s Sava centrom, nekdanjo zvezno skupščino, Kalemegdan z beograjsko trdnjavo, od koder je čudovit razgled na sotočje Save in Donave. Še sprehod po Knez–Mihajlovi ulici mimo Saborne cerkve in konaka kneginje Ljubice do trga Republike. Nastanitev v hotelu. Popoldne vam ponujamo, da se proti doplačilu z nami odpravite raziskovat dediščni Jugoslavije. Z lokalnim vodnikom bomo obiskali Dedinje s hišo cvetja, kjer je pokopan Tito in njegova zadnja žena Jovanka. Ustavili pa se bomo tudi v muzeju Aviacije, kjer bomo marsikaj izvedeli o »Galebih Jugoslavenskih«, Edvardu Rusjanu in nasploh o obdobju Jugoslavije. Za Beograd pravijo, da je mesto, ki nikoli ne spi – to se lahko prepričate sami v nočnem raziskovanju mesta!
3. dan: »AVALA« Po zajtrku proti doplačilu vožnja na Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Spomenik je narejen v obliki mavzoleja z osmimi kariatidami, ki uprizarjajo ženske v nošah vseh nekdanjih jugoslovanskih narodov. Možno se bo tudi povzpeti na obnovljen telekomunikacijski stolp (204,5 m). Vrnitev v mesto ter prosti čas za kakšno kavico, nakupe ali kosilo na Terazijah v centru mesta. Popoldne vrnitev proti domovini. Vožnja po avtocesti skozi Slavonijo, mimo Zagreba proti Sloveniji. Prihod v Ljubljano v poznih večernih urah.
Plačajte le 10,50 € in pridobite potrdilo o akcijski ceni. Izlet v Beograd v času "krompirjevih počitnic", za 1 osebo, vas bo stal le 69,90 €, namesto 109 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto, preostali znesek pa plačate direktno pri ponudniku.
NE PREZRI TUDI: Oktoberfest in Bavarska prestolnica: Organiziran izlet na Bavarsko in obisk festivala Oktoberfest že od 25,90 €! 3-je termini iz 5-ih slovenskih mest!
Opombe
Pred nakupom priporočamo, da preverite proste kapacitete želenega termina.Postopek rezervacije termina: Nujna rezervacija s kodo potrdila na e-mail: info@goholidays.si najmanj 10 dni pred odhodom oz. do zapolnitve prostih mest. E-mail z rezervacijo pošljete takoj po nakupu potrdila o akcijski ceni, saj je potrditev rezervacije odvisna od števila razpoložljivih mest. Rezervacija je finalna, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in ko je poravnana prijavnina ponudniku. Rezervacija potrdila ali nakup potrdila brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta na izletu. V rezervacijskem emailu posredujte kodo potrdila, ime in priimek, vstopno mesto, elektronski naslov in kontaktni gsm. Če Mestoidej ne zabeleži rezervacije na strani Mestoidej (potrdilo o akcijski ceni), vam GoHolidays.si ob rezervaciji termina zaračuna redno ceno izleta!Dodatne informacije na 030 680 234.Ponudba velja za 1 osebo.Ponudba velja za koriščenje do 29.10.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 59,40 € plačate neposredno ponudniku ob rezervaciji:Prijavnina 10 €/osebo (5 €/osebo za otroke do 18. leta) se plača neposredno ponudniku (goHolidays.si) po prijavi na podlagi računa, ki vam ga pošlje ponudnik po elektronski pošti.Vstopno mesto in čas odhoda: Ljubljana - parkirišče Dolgi most, na obračališču linije LPP ob 22.30 ali Novo mesto - iz parkirišča pred Qlandio ob 23.30.Odhod iz posameznega vstopnega mesta se izvede pri najmanj 25 prijavljenih potnikih. Posamezen termin se izpelje v primeru minimalnega števila prijavljenih 45 oseb.Za odpoved rezervacije veljajo splošni pogoji Muranica Gabrijela Starešina Fras s.p. Doplačila:Na licu mesta se doplača turistična taksa 1,3 €/osebo. Osebe do 18 let turistične takse ne plačajo.Možna doplačila:zagotovitev enoposteljne sobe 25 €/osebo, izlet na Avalo s panoroamo iz razglednega stolpa 11 €,izlet v Hišo cvetja in Galebovi Jugoslavenski 13 €.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o akcijski ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Ponudnik Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p. je imetnik obeh licenc za opravljanja turistične dejavnosti.O ponudniku:
Ponudnik: Muranica, Gabrijela Starešina Fras s.p.Lokacija ponudnika: Kobilje 223, 9227 KobiljeKontakt: 030 680 234 ali info@goholidays.si


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.