CELODNEVNO SAVNANJE ZA 1 OSEBO, Ljubljana, Slovenija - 14 EUR - Celodnevno neomejeno savnanje za 1 osebo, Izposoja brisače

redna cena
23,00
popust
-39%
cena s popustom
14,00
rezerviraj za
2,00
Ponudba je že
POTEKLA


V športnem centru Millenium se trudijo, da so vedno v koraku s časom. Poleg novodobnih kardio in ostalih fitnes naprav, zdrav življenjski slog spodbujajo tudi s svojo ponudbo savn. Sproščanju so namenjene po dve finski, turški ter infra savni. Savnanje koristi vašemu zdravju in počutju in je lahko preventiva za mnoge bolezni sodobnega časa. Za sproščen počitek med in po savnanju je poskrbljeno še z zunanjim hladnim bazenom in prijetnim sprostitvenim prostorom z ležalniki in solno steno, kjer si lahko v prijetnem okolju in ob mirni glasbi privoščite topel čaj, ki je obiskovalcem savne vedno na razpolago.


Finska savna: v finski savni je telo izpostavljeno visoki temperaturi (približno 100 stopinj Celzija) in nizki vlagi (10-20 %). Vlažnost povečujemo s polivanjem pregretih kamnov. Dodana aromatična olja učinek še povečajo.


Turška savna: je parna savna s temperaturo od 45 do 55 stopinj Celzija in visoko relativno vlažnostjo. Zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom turška savna zelo pozitivno vpliva na dihala (inhaliranje).


Infrardeča savna: ta savna ima temperaturo od 40 do 60 stopinj Celzija in vlažnost največ okrog 45 %. V notranjosti so posebni sevalniki infra žarkov, ki s svojo energijo ogrejejo zrak, ostala (približno 80 %) energije pa se transformira v energijo, katera prodira v telo (globinski učinek savnanja). Infra žarki ogrevajo tkivo do 5 cm globine, torej tudi notranje organe, na to pa se telo odzove s povišanim srčnim utripom in povečanjem količine pretoka krvi skozi srce. Ker pa to povišanje ni tako izrazito kot pri finski in turški savni je ta savna bolj varna za ljudi s srčno-žilnimi težavami. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
Podhod Ajdovščina 4, Ljubljana / Osrednja Slovenija
PRED IZTEKOM
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija
ŠE NEKAJ DNI
Dunajska cesta 154, Ljubljana / Osrednja Slovenija


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "CELODNEVNO SAVNANJE ZA 1 OSEBO, Ljubljana, Slovenija - 14 EUR - Celodnevno neomejeno savnanje za 1 osebo, Izposoja brisače"
Lokacija
Ljubljana

Šmartinska 152
1000 Ljubljana
SlovenijaVreme Ljubljana

ob 6:54

6°C
Ljubljana

danes

4 / 16
Ljubljana

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust