Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Terme CERKNO, Hotel Cerkno 3*: Termalni oddih v objemu gora, z vključenim polpenzionom le 169 € za 2 osebi

Terme CERKNO, Hotel Cerkno 3*: Termalni oddih v objemu gora, z vključenim polpenzionom le 169 € za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolnoma prenovljen in modern termalni Hotel Cerkno, v bližini Ljubljane a hkrati v toplem objemu gora, je za Mestoidej kupce pripravil izjemno ponudbo: 3 dni s polpenzionom ter neomejenom kopanjem in savnanjem le 169 €, namesto 250...


               
Kaj ponudba vključuje?
2x nočitev v dvoposteljni sobi hotela Cerkno 3* za 2 osebi,2x polpenzion za 2 osebi.Vstop v savno.Neomejen vstop v termalni bazen Term Cerkno,brezplačen najem koles (glede na razpoložljivost),brezplačen najem teniškega igrišča (glede na razpoložljivost),brezplačen wi-fi internet,brezplačno parkirno mesto.2 otroka do 6 let brezplačno!Ponudba velja za 2 osebi.Ponudba velja za koriščenje do 1.10.2017.Opis ponudbe
Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje. Za vse, ki ljubijo naravo in radi preživljajo prosti čas zeleno, je ponudba hotela Cerkno enkratna izbira. Cerkno je kraj, ki leži v osrčju cerkljanskega hribovja v severozahodni Sloveniji.
Tu se nahaja hotel Cerkno, ki lahko v sodobno opremljenih sobah sprejme do 180 gostov. Cerkno ponuja ogromno možnosti za aktivno preživljanje prostega časa: lahko se sprehajate ali kolesarite po urejenih sprehajalnih in kolesarskih poteh, se povzpnete na Porezen (1632 m) ali Blegoš (1563 m), igrate tenis, se naučite osnov nordijske hoje, lovite ribe v reki Idrijci ali si ogledate naravne in kulturne znamenitosti, ki jih v Cerknem in okolici ni malo. V Cerknem se v sklopu Hotela Cerkno nahajajo edine slovenske terme v zavetju Julijskih Alp, ki po velikosti spadajo med manjše terme. Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi po meritvah sodeč prodirale močne zdravilne energije.
Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Termalna voda je kemijsko bogata in vpliva blagodejno na človeško telo. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa. V sklopu dodatne ponudbe je tudi savna in solna soba.
HOTEL CERKNO 3*: moderen, prenovljen hotel. Vse sobe imajo: TV, sušilnik za lase, mini bar, direktno telefonsko linijo. Imajo tudi: bistro, restavracijo, kletno restavracijo, notranji bazen (25 x 13 m) s termalno vodo 30°C, fitness in savno, namizni tenis itn. Hribi na Cerkljanskem ponujajo poleg čudovitega panoramskega razgleda tudi neskončne možnosti: pohodništvo, smučanje, kolesarjenje ter druge rekreativne dejavnosti. V bližini je možno obiskati Partizansko bolnico Franja, domačijo Franceta Bevka, arheološko središče Divje Babe, se povzpeti na Blegoš ali Porezen... Cerkno se ponaša tudi z modernim smučarskim središčem.
Plačajte le 34 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. 3-dnevni oddih na Cerknem vas bo stal le 169 €, namesto 250 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 34 €, preostali znesek 135 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezno preverjanje in rezervacija željenega termina, pred nakupom potrdila o ekskluzivni ceni, pri ponudniku na 05 37 43 400 ali info@hotel-cerkno.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Sedejev trg 8, 5282 Cerkno.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja za koriščenje do 1.10.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 135 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Doplačila:Turistična taksa: 1,15 €,zavarovanje: 0,22 €.*Otroška doplačila in popusti:Otroci do 6. leta, ki spijo na ležišču skupaj s starši, brezplačno.Otroci do 6. leta, ki spijo na pomožnem ležišču: -75%.Otroci do 6. leta, ki spijo na osnovnem ležišču: -40%Otroci od 6. do 12. leta, ki spijo na pomožnem ležišču: -50%.Otroci od 6. do 12. leta, ki spijo na osnovnem ležišču: -30%.Otroci od 12. do 14. leta, ki spijo na pomožnem ležišču: -25%.Otroci od 12. do 14. leta, ki spijo na osnovnem ležišču: -15%.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni, s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Hotel Cerkno 3* Kontaktni podatki: 05 37 43 400 ali info@hotel-cerkno.si Lokacija ponudnika: Sedejev trg 8, 5282 Cerkno


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.