Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

iFly: Spoznavni tečaj jadralnega padalstva z odlično ekipo iFly -50%

iFly: Spoznavni tečaj jadralnega padalstva z odlično ekipo iFly -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Iščete zabavo med počitnicami, v času dopusta? Ste v iskanju nepozabne avanture in želite ugotoviti, če je jadralno padalstvo za vas? Naj se poletna zabava začne s spoznavnim tečajem jadralnega padalstva, dovolite si občutiti...


     
Kaj ponudba vključuje?
Spoznavni tečaj jadralnega padalstva.Najem celotne padalske opreme za čas poleta.Tečaj obsega:- predstavitev šolanja- seznanitev z opremo- priprava opreme- dvig in vodenje padala po terenu - krajši poleti - zlaganje padala.Tečaj traja 3 - 4 ure.Spoznavni tečaji potekajo vsak vikend, v manjših skupinah.*UGODNOST za kupce Mestoidej:V kolikor se boste v roku enega meseca od udeležbe na spoznavnem tečaju, odločili za plačilo iFly začetnega tečaja, vam znesek spoznavnega tečaja odštejejo od polne cene začetnega tečaja. V ceno je vključena izposoja celotne opreme.Ponudba je lahko odlično DARILO!Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Opis ponudbe
Jadralno padalstvo je šport, ki je v zadnjih letih pri nas navdušil številne ljubitelje adrenalinskih športov in sodi v eno izmed zanimivejših aktivnosti, kjer si svet lahko ogledate s ptičje perspektive.
Izkušena ekipa iFly vam tokrat ponuja spoznavni tečaj jadralnega padalstva. Tečaj poteka v manjši skupini. Organizirajo ga vikend, na Vremščici, v Logatcu ali Preboldu, v primeru slabega vremena se tečaj prestvi, o čemer vas tudi obvestijo. Tečaj traja od 3 do 4 ure, udeleži se ga lahko vsak, saj za učenje ni potrebno predznanje. V spoznavnem tečaju vas seznanijo z opremo, pripravo opreme, naučijo vas dvigniti padalo in ga voditi po terenu, opravite tudi krajši polet, na koncu pa padalo še zložite.
VARNOST: Za vašo varnost poskrbi izkušeni inštruktor z licenco in dolgoletnimi izkušnjami. Za učenje uporabljamo le predpisano in zakonsko določeno, certificirano opremo, ki zadostuje vsem varnostnim zahtevam.
PRIPOROČENA OPREMA: Športna oblačila in visoka pohodniška obutev.
DODATNA UGODNOST: V kolikor se boste v roku enega meseca od udeležbe na spoznavnem tečaju, odločili za plačilo iFly začetnega tečaja, vam znesek spoznavnega tečaja odštejejo od polne cene začetnega tečaja. V ceno je vključena izposoja celotne opreme.
Ta razburljiva ponudba bo izpolnila vaša pričakovanja in vas popeljala novim izzivom naproti. V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode. Ne čakajte in se podajte na nepozabno doživetje v družbi prijateljev.
Plačajte le 5 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Spoznavni tečaj jadralnega padalstva vas bo stal le 25 €, namesto 50 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 5€, preostalih 20 € pa plačate direktno pri ponudniku.
Opombe
Obvezna predhodna rezervacija termina pri ponudniku na 031 305 048 ali info@ifly.si.Lokacija tečaja: Logatec, Vremščica pri Senožečah, Prebold pri Celju.*Spoznavni tečaji potekajo vsak vikend, v manjših skupinah. V primeru slabih vremenskih razmer, bodo tečaj prestavili in vas pravočasno obvestili o novem terminu.VARNOST: Za vašo varnost poskrbi izkušeni inštruktor z licenco in dolgoletnimi izkušnjami. Za učenje uporabljamo le predpisano in zakonsko določeno, certificirano opremo, ki zadostuje vsem varnostnim zahtevam.PRIPOROČENA OPREMA: Športna oblačila in visoka pohodniška obutev.Ponudba velja za 1 osebo.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja do 30.9.2017.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 20 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Odgovornost za opravljene storitve nosi ponudnik. Ponudba je samo za osebe nad 15 let.Po plačilu na Mestoidej.com prejmete na mail potrdilo o ekskluzivni ceni s katerim se identificirate pri ponudniku.Potrdilo je nevračljivo.Slike so simbolične.O ponudniku:
Ponudnik: iFly, FSP, d. o. o. Kontaktni podatki: 031 305 048 ali info@ifly.si Lokacija ponudbe: Logatec, Vremščica pri Senožečah, Prebold pri Celju.

 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.