MORAVSKE TOPLICE - APARTMAJI RELAX VIVAT, Moravske Toplice, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s solatnim bifejem) za 2 osebi

redna cena
159,00
cena s popustom
159,00
rezerviraj za
16,00
ODPRI

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna


V osrčju Prekmurja, na skrajnem severovzhodu Slovenije, bosteprispeli v Moravske Toplice. V kraje, kjer se kopajo v soncu ter črni, zdravilniin osvežilni termo-mineralni vodi že dobrih 50 let. Doživeli boste dih jemajočonaravo in nepozabne razglede po neskončni ravnini in gričih, ki ravno pravrazgibajo prekmursko krajino. Sproščenost, dobro počutje in domačnost vas bodoobdajali na vsakem koraku. Prispeli boste v kraje, kjer ste preprosto doma.


Locirane v Moravskih Toplicah, v Prekmurju, so Terme Vivatodlična točka za sproščen oddih v osrčju narave. Razvajali se boste lahko vbazenskem kompleksu Vivat na 2.200 m2 vodnih površin - bazeni s termalno vodo,notranji bazen (temperatura do 33°C), v ločenem »črnem« bazenu na prostem(temperatura 38° C), v zunanjem olimpijskem bazenu (temperatura 26° C) in v 2 jacuzzijih.


Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplimobjemom termalne vode, kolesarjenje, pohodništvo in doživetje edinstvene prekmurskekulinarike ter prijaznost tu živečih ljudi bo v vas pustilo nepozabenpečat. 


Apartma 1/2+1 (velikost: 45 m2): predprostor z garderobnoomaro, kopalnica z omarico, tušem in WC-jem, manjša dnevna soba z raztegljivimdodatnim ležiščem v velikosti: 125 cmx200 cm, pisalna miza in televizor terklima, spalnica s posteljo (postelja v velikosti: 160 cmx200 cm), omara,pisalna miza, balkonska terasa z vrtno sedežno garnituro. 

Partnerska ponudba - MEGABON.eu|Prikaži vse ponudbeMorda vas zanima tudi...

OMEJENA KOLIČINA
Delavska ulica 12, Moravske Toplice / Prekmurje
PRED IZTEKOM
Delavska ulica 12, Moravske Toplice / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice / Prekmurje
UGODNO
Kranjčeva ulica 12, Moravske Toplice / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Delavska ulica 21, Moravske Toplice / Prekmurje


Povejte nam svoje mnenje in izkušnje o ponudbi "MORAVSKE TOPLICE - APARTMAJI RELAX VIVAT, Moravske Toplice, Slovenija - 159 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja s solatnim bifejem) za 2 osebi"
Lokacija
Moravske Toplice

Delavska ulica 32
9226 Moravske Toplice
SlovenijaVreme Moravske Toplice

ob 16:25

6°C
Moravske Toplice

jutri

0 / 10
Moravske Toplice

Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust