Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RAFTING KAMP STARI DUD, Foča, Bosna in Hercegovina - 37 EUR - 1x nočitev v kampu za 1 osebo, 1x zajtrk

RAFTING KAMP STARI DUD, Foča, Bosna in Hercegovina - 37 EUR - 1x nočitev v kampu za 1 osebo, 1x zajtrk

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vse več je avanturistov inhkrati romantikov, zaljubljenih v naravne lepote, ki z raftingom izpolnjujejo svojoprirojeno željo soočanja s strahom. Zahvaljujoč svojim izzivom, rafting nudinaval adrenalina, med tem ko plujete po divjih vodah, brzicah in slapovih,hkrati pa lahko občudujete čudovito neokrnjeno naravo.  


Rafting kamp Stari Dud senahaja 9 km od Foče in slovi kot najnovejši, najbolje opremljen in najboljugoden kamp, ki nudi najdaljši rafting na tem področju. Trenutna kapacitetakampa je 50 ležišč. V dvo ali štiriposteljnih lesenih bungalovih. V sklopukampa najdete tudi restavracijo z okusnimi lokalnimi specialitetami(jagnjetina, svinjina iz žara, jedi izpod peke, jedi po naročilu in vegetarijanskejedi). V kampu je tudi parkirišče, urejena peščena plaža, kolesarska steza,trgovina spominkov in Wi-Fi. 


Adrenalinski užitek nudi rafting,nepozabna izkušnja na 18 km dolgi vožnji po reki Tari in 15 km po reki Drini v kvalitetnihčolnih s popolno opremo (rešilni jopič, čelada, neoprenska obleka, škornji izneoprena in veslo). S čolni upravljajo licencirani kapetani, ki so zadolženi zavašo varnost. V okolici je na voljo več možnosti za razne izlete: Nacionalnipark Sutjeska, pragozd Perućica, planina Zelengora, piramide in številne drugeatrakcije.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.