-21%
Grand Hotel Sava Superior 4*: 3 dni prestiža v najlepšem termalnem...
Terme Topolšica****: oddih po neverjetni ceni - 2x nočitev v...
-59%
Terme Ptuj, POČITNIŠKA HIŠICA**** - 2 nočitvi s polpenzionom za 2+ vstop v bazene in savne Termalnega parka (2x dnevno) + 1x vstop v hotelski...
17
-22%
CENEJE NE GRE - 1x vstopnica za GARDALAND z NOVIM VLAKOM SMRTI (veljavnost do 01.11.2017)
17
-79%
3v1 Makeup ogledalo, sobna svetilka in podstavek za ličila v enem!...
-60%
LAST MINUTE - TERME DOBRNA - HOTEL VITA, Dobrna, Slovenija - 69 EUR -...
-55%
RESORT POHORJE - HOTEL BOLFENK, Pohorje, Slovenija - 129 EUR - 2x...
-55%
Čas je za sprostitev - refleksna terapija stopal in vratne hrbtenice...

Vsi kuponko kuponi na enem mestu

Na naši spletni strani zbiramo kupone, popuste in ponudbe podobnih spletnih strani kot so kuponko, privoščite.si, megabon, enanadan, zbitacena in tako dalje. Vsak dan iščemo in dodajamo nove odlične ponudbe in jih kategoriziramo za lažje brskanje. Ne zamudite kuponov s popusti za ugodne nakupe in nam sledite! Povejte nam kaj iščete in Vam bomo pomagali najti, največkrat z visokim popustom. Z vami že od leta 2011. Hvala Vam za zaupanje!

Vnesi iskalni niz

▼ Napredno iskanje


Priporočene akcije

ŠE 3 DNI
Ukanc 6, Bohinjsko jezero / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Velika Planina 96, Kamnik / Osrednja Slovenija
ŠE 3 DNI
Trobni Dol 33, Šentrupert / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Srednja vas v Bohinju 165/a, Srednja vas v Bohinju / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Banovci 3c, Veržej / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Ulica heroja Šlandra 10, Maribor / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Sela 5, Osilnica / Osrednja Slovenija
Banovci 3c,, Veržej, Slovenija / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Zgornja Vižinga, Radlje ob Dravi / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Jagoče 3d, Laško / Savinjska
OMEJENA KOLIČINA
Pohorska ulica 59, Maribor / Štajerska
OMEJENA KOLIČINA
Ambrož pod Krvavcem 55, Cerklje na Gorenjskem / Gorenjska
OMEJENA KOLIČINA
Velika Planina 96, Kamnik / Osrednja Slovenija
PRIPOROČAMO!
NOVO
Banovci 3c,, Veržej, Slovenija / Prekmurje
OMEJENA KOLIČINA
Linhartova cesta 33, Mengeš / Osrednja Slovenija
OMEJENA KOLIČINA
Ulica heroja Šlandra 10, Maribor / Štajerska

So kuponkoti, ki potujejo s kuponi in popusti, ki objavljajo selfije narcisi?


Spletne strani s kuponi, kot so Kuponko, 1nadan, Megabon, privoščite, zbitacena in ostali, imajo odlične ponudbe za dopustovanje in počitnice ceneje. Ljudje radi slikamo različne kraje, morje, sončni vzhod, hribe, živali... Je pa res, da velikokrat naredimo posnetke tudi samega sebe.


Zakaj ljudje objavljajo selfije? Ni vse v narcisoidnosti, pravi študija iz univerze v Brigham-u. Na podlagi intervjujev z uporabniki socialnih omrežij so jih raziskovalci razvrstili v 3 kategorije:

  • komunikatorji,
  • avtobiografi,
  • samo-promotorji.

Komunikatorji so zainteresirani za dvosmerno komunikacijo. Selfije objavljajo predvsem zato, da začnejo oziroma ohranijo komunikacijo s prijatelji in znanci. Na primer všečkanje selfija takšne osebe se lahko konča v obliki burne razprave o političnih zadevah s kuponkoti

Kuponko

Avtobiografi uporabljajo selfije kot orodje za obeležitev pomembnih dogodkov v njihovem življenju. Seveda si želijo, da njihove fotografije opazijo tudi drugi, vendar so odzivi in všečki pri njih drugotnega pomena. Dober primer avtobiografa je na primer astronavt Scott Kelley, ki je objavil selfije v astronavtski opravi.

Kuponko in ostale spletne strani imajo tudi ponudbo " Tečaj fotografiranja" s popustom, tako da se lahko naučite tudi odlično slikati.

In na koncu: samo-promotorji. To so ljudje, ki so odvisni od deljenja svojega življenja na socialnih omrežjih in seveda se ga trudijo prikazati v najbolj popolni luči kolikor je mogoče. Tipičen primer? Uganili ste - Kardashianovi.

Za tovrstno razvrstitev so študentje na magisteriju anketirali 46 oseb starih med 18 in 45 let, katere so v preteklosti pogosto objavljale selfije. Anketa za kuponko uporabnike je izgledala tako, da so anketiranci morali razvrstiti 48 različnih razlogov za objavljanje selfijev; na primer:

-»da pokažem kako izgledam«,

-»da odkrijem nove razsežnosti samega sebe«,…ipd.

Vsaki trditvi so morali anketiranci pripisati oznako: »drži«, »ne drži« ali »delno drži«, nato pa so morali svojo oznako utemeljiti še z odgovorom odprtega tipa.

Rezultati raziskave so bili objavljeni tudi v reviji Visual Communication Quarterly.

 

Raziskovalci menijo, da se iz tega, kateri od zgoraj navedenih tipov osebnosti so, posamezniki lahko veliko naučijo tudi o samemu sebi. Spodbudno je, da vsi, ki objavljajo selfije le niso narcisoidni kuponkoti. 

Glavni namen študije ni bil kategoriziranje ljudi, ampak pridobiti smernice za nadaljnje raziskovanje socialnih in psiholoških vplivov selfijev ter tudi kako le ti vplivajo na interakcije med ljudmi ter osebno identiteto. Razumevanje razlogov, zakaj ljudje objavljajo selfije, lahko pomaga raziskovalcem razumeti, kako lahko ti ikonični posnetki sebe, oblikujejo posameznikove misli, vedenje in konec koncev življenje. Posledično pa tudi kaj posameznik je in kaj si želi postati.
Postanite
partner
Naročite se
na e-novice
Poišči popust