Trenutno na vas čakata 20002 ponudbi

Grand Hotel Bellevue - Zimski wellness na Pohorju, Pohorje, Slovenija - 588 EUR - 3x nočitev Family Suiti za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), Polpenzion

Grand Hotel Bellevue - Zimski wellness na Pohorju, Pohorje, Slovenija - 588 EUR - 3x nočitev Family Suiti za 2 osebi (1 otrok do 10. leta brezplačno), Polpenzion

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Užijte svež zrak in se sprostite na nadmorski višini 1050m v prenovljenem hotelu Bellevue. Privoščite si oddihv naravi na Pohorju ali pa se pustite razvajati v wellness centru, kjer bodoposkrbeli za dobro počutje vašega telesa in duha!


Hotel Bellevue 4* je prijeten hotel, ki privablja goste zzanimivo in domiselno ponudbo skozi vse leto. Poleg nastanitve so na voljowellness center, restavracije ter predavalnice za poslovna srečanja. V hoteluBellevue je na voljo 42 udobnih dvoposteljnih sob. Gostje lahko uživajo vbogati ponudbi savn s počivališči tudi na prostem, sprostitvenih masažah in vrazkošnem ambientu Ciproš.


Tam, kjer nam višinski zrak omogoča lažje razmišljanje,delovne sestanke pa moti jutranje žvrgolenje ptic, tam kjer nam pogled skozivelika okna uhaja na vrhove dreves in zelene pašnike, tam vam za potrebe seminarjev,poslovnih srečanj, manjših sestankov, nudijo dve dvorani z vso potrebnotehnično opremo.


Soba Family suite je velika 65 m2 in sestavljena iz dveh povezanih bivalnih prostorov in kopalnica (tuš ali kad). V prvem bivalnem prostoru je dvoposteljno ležišče z možnostjo dodatnega ležišča. V drugem bivalnem prostoru je kuhinja z velikim jedilnim kotom in tremi dodatnimi ležišči.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.