Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

28% popusta - Gulliverlandia - otroški raj (oseb: 1) v vrednosti 18€, le za 13€

28% popusta - Gulliverlandia - otroški raj (oseb: 1) v vrednosti 18€, le za 13€

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popust za nakup vstopnic za zabaviščni park Gulliverlandia
Za nepozabne dogodivščine bodo poskrbeli: Akvarij, Vulcano Rapids, Srednjeveška vas, Svet dinozavrov,...


Gulliverlandia je zabaviščni park, primeren za vso družino. Nahaja se v Furlaniji – Julijski krajini, v neposredni bližini Vodnega parka Aquasplash. Razdeljen je v več različnih zabaviščnih področij, kjer se bodo zabavali tako starši, kot njihovi malčki. Nepozabne dogodivščine bodo popestrili:

AKVARIJ 
Vstopite v čisto pravi morski svet in se sprehodite po steklenem predoru pod gladino morja. Mirno boste lahko opazovali manjše morske pse, ribe in ostala morska bitja. V posebej ločenih akvarijih pa boste lahko spoznali tudi zanimive tropske ribice. 

VULCANO RAPIDS 
Za adrenalinske navdušence je na voljo vulkan. Spustite se po slapovih, ki ga obdajajo in doživite nepozabno pustolovščino! 

SPREHOD PO PRETEKLOSTI 
Sprehodite se po ostankih in ruševinah majevske kulture, udeležite se pravih srednjeveških bojev in se z vlakcem popeljite iz rudnika do najpomembnejših svetovnih znamenitosti. Obiščite svet dinozavrov, zabavajte se s klovni v cirkusu in ne zamudite izjemne predstave morskega leva. Nov panoramski stolp (visok je kar 60 m) pa vam bo ponudil čudovit razgled na mesto Lignano, na njegovo peščeno plažo in kristalno morje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.