Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

RAMADA ENCORE BOLOGNA, Bologna, Italija - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi s samopostrežnim zajtrkom za 2 osebi, Aparat za kavo in čaj v sobi

RAMADA ENCORE BOLOGNA, Bologna, Italija - 129 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Comfort sobi s samopostrežnim zajtrkom za 2 osebi, Aparat za kavo in čaj v sobi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če si želite oddiha, kjer se boste okrepili, obiščite RamadaEncore Bologna hotel, ki se nahaja v bližini razstavnega središča Bologne.Bologna hotel je del verige Ramada Encore. Vse sobe so moderno opremljene innudijo gostu udobje, ki ga išče.


Prebudite se po sproščujočem spancu inuživajte v ameriškem zajtrku. S poslovnimi partnerji ali z ljubljenimi stelahko ves čas povezani, saj boste imeli dostop do brezžičnega interneta.Prepustite se odličnim storitvam hotelskega osebja, ki govori več jezikov.Svoje vozilo lahko brez skrbi pustite na hotelskem parkirišču. Izkoristite tudidodatne ugodnosti kot so prevoz, poslovne sobe ter delovni stoli.

Ko se boste odpravili na potep poBologni, se nujno zaustavite pri fontani Neptuna na Piazzi Maggiore terobiščite Univerzo v Bologni, najstarejše univerze v Evropi. Turistični avtobusiso ravno tako dostopni za potepanje po mestu. V okolici se nahajajo številnimuzeji, med njimi tudi arheološki, mednarodni ter srednjeveški, Glasbenaknjižnica (Library of Music). Obiščite tudi številne dogodke v razstavnemsredišču Bologna Fiere, ki je oddaljeno manj kot 10 minut. Pokukajte tudi vrazne trgovine na ulicah Via Rizzoli ter Via dell’ Indipendenza.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.