Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sončna hiša: Romatično savnanje za dve osebi v pravljični Sončni hiši -49%

Sončna hiša: Romatično savnanje za dve osebi v pravljični Sončni hiši -49%

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sončna hiša je raj za ljubitelje savnanja, saj vas v njeni neposredni bližini, na vrtu, razveseli wellness kotiček v katerem boste poleg programov za dobro počutje uživali v enkratnem panoramskem razgledu in naravi. 3-urno savnaje v...



Kaj ponudba vključuje?
Savnanje za 2 osebi (3 ure),uporaba zunanjega masažnega bazena,sprostitveni čaj, sveže sadje,uporaba brisače, rjuhe za savnanje in copat (japonke),uporaba kozmetike (vlažilno mleko za telo).Gostom wellnessa je na razpolago garderoba v samem wellnessu, kjer se lahko preoblečejo in pustijo svoje osebne stvari. S seboj ne potrebujete ničesar, vse kar potrebujete, dobite v Sončni hiši.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja 3 mesece od nakupa.Opis ponudbe
Dobrodošli v čudoviti naravi, v osvežujočem vrtu, kjer bo vsak od vas našel svoje »mesto pod soncem«. Sončna hiša je raj za ljubitelje savnanja, saj vas bo v neposredni bližini Sončne hiše, na vrtu, razveseli wellness kotiček v katerem boste poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnem panoramskem razgledu.
V Sončnem wellnessu se boste lahko 3 ure »crkljali« v finski in BIO zeliščni savni. Po savnanju si boste lahko odpočili ob prijetni glasbi in okusnem čaju ter sadju v prijetnem prostoru za sproščanje ali pa se predali koristnim učinkom hidromasažnega bazena.
Ob razvajanju lahko naročite tudi osvežilne pijače, sadni krožnik ali lahki prigrizek (z doplačilom pri ponudniku). Za nego vašega telesa v wellnessu so za vas izbrali vrhunsko kozmetiko iz Provanse L’occitane.
S seboj ne potrebujete ničesar, vse kar potrebujete, vas že čaka v Sončni hiši!
NE PREZRI TUDI: Sončna hiša: Sončni wellness oddih, do -40%
Plačajte le 8 € in pridobite potrdilo o ekskluzivni ceni. Romatično savnanje za dve osebi v pravljični Sončni hiši vas bo stalo le 36 €, namesto 70 €. Na strani Mestoidej s klikom na KUPI rezervirate svoje mesto za le 8 €, preostalih 28 € pa plačate direktno pri ponudniku.

Opombe
Obvezna predhodna rezervacija pri ponudniku na 02 588 82 38 ali booking@soncna-hisa.si.Potrdilo o ekskluzivni ceni morate predložiti ob začetku koriščenja storitve ponudnika.Lokacija ponudnika: Banovci 3c, 9241 Veržej.Ponudba velja za 2 osebi.Potrdilo o ekskluzivni ceni velja 3 mesece od nakupa. Prazniki so izvzeti.Za več zaporednih koriščenj lahko kupite več potrdil o ekskluzivni ceni.Rok plačila UPN obrazca je 48h od rezervacije.Preostali znesek 28 € plačate neposredno ponudniku na dan koriščenja oz. v dogovoru s ponudnikom.Masaže se plačajo direktno v hotelu.Doplačila: Kopalni plašč: 3 €.Aktivirano potrdilo najdete v zavihku Moj profil.Potrdilo je nevračljivo.O ponudniku:
Ponudnik: Sončna hišaKontaktni podatki: 02 588 82 38 ali booking@soncna-hisa.si Lokacija ponudnika: Banovci 3c, 9241 Veržej



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.