Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SLOVENIJA - POSOČJE: 30% popusta na 4-dnevni najem Hiše Benečanke: 3 x nočitev za 4 osebe + paket dobrodošlice + posteljnina in brisače + uporaba žara in zelenjave z domačega vrta + check out do 17:00; Počitniška domačija Škvor

SLOVENIJA - POSOČJE: 30% popusta na 4-dnevni najem Hiše Benečanke: 3 x nočitev za 4 osebe + paket dobrodošlice + posteljnina in brisače + uporaba žara in zelenjave z domačega vrta + check out do 17:00; Počitniška domačija Škvor

31%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hiša Benečanka


Raziščite Benečijo, Breginjski kot in Posočje.

Kako dobro poznate najbolj skrajne dele Slovenije? S tokratno ponudbo vas vabimo v najbolj zahodno slovensko vas, Robidišče.

Čeprav boste imeli občutek, da ste prispeli na konec sveta, pa vasica s pridihom odmaknjenosti in udobnimi stilskimi namestitvami v starih obnovljenih kamnitih hišah na domačiji Škvor ponuja izvrstno izhodišče za raziskovanje tega tako nepoznanega koščka Slovenije in zamejstva. Obiščite popotresni Breginj, korita Nadiže, se podajte na greben Kobariškega Stola, peš do pozabljene italijansko slovenske vasice Prosnid ali na sobotno dopoldanski spritz aperol v Čedad.

Do šopinga v Udinah ste oddaljeni vsega 28 km, v Kobaridu pa vas čaka adrenalinski podvig na reki Soči, morda skok s padalom, spust z gorskim kolesom ali obisk muzeja, pa nepozabni razgledi pešpoti do slapa Kozjek, na Kolovrat ali Matajur... Nekaj je gotovo - štiri dni bo premalo, da izkoristite vse, kar ponuja ta posoški in beneškoslovenski biser.

Ponudba zajema štiridnevno (tri nočitve) bivanje v eni od obnovljenih spomeniško zaščitenih kamnitih hišk na domačiji Škvor za do 4 osebe.

Po napornem raziskovanju si boste lahko pripravili veliko skledo zelenjavnih dobrot, ki vam jih bodo ponudili z vrta, v opremljeni kuhinji in se zleknili na kavč, si ogledali film ali vzeli v roko knjigo, preden se namestite v udobne postelje...

Na domačiji ponujajo različne namestitve v treh starih, nedavno obnovljenih in arhitekturno zaščitenih kamnitih hišah. Odlikujejo jih notranja prostornost, stilna notranja ureditev in zasebnost ter veliko prostora na vrtu. Vse to in odmaknjena lokacija samega naselja, naredijo počitnice drugačne in posebne.

Otroci se lahko varno igrajo na velikem vrtu, medtem ko starši pripravljajo dobrote na žaru. Posebnost domačije je tudi v tem, da si z gosti delijo velik zelenjavni vrt, na katerem si lahko naberete vso sezonsko zelenjavo, ki je pridelana ljubeče in brez neljubih dodatkov. Nahranite kokoške in ovce ter poizkusite domača jajčka.

Radi vam tudi skuhajo njihove tradicionalne jedi ali poizkusijo dobrote iz vaših krajev.

V neposredni bližini sta restavraciji, kjer ponujajo lokalno hrano.

Čudovito izhodišče za raziskovanje doline Soče, Triglavskega narodnega parka in zamejske Beneške Slovenije. Večja mesta kot so Kobarid ali Čedad so vsega 15 minut vožnje stran.

V neposredni okolici vasi se nahaja tudi čudovita najtoplejša alpska reka Nadiža.

Idealno za tiste, ki cenite pristno spokojnost z dušo.

Hiša Benečanka
Star stilsko obnovljen hlev, ki nudi namestitev do 8 osebam.

Gre za lično urejen in svetel prostor z galerijo. V zgornjem delu so 4 ležišča (možnost dodatnih), v spodnjem delu pa je kuhinja, dnevna sobica in kopalnica.

Za manjše doplačilo možen najem večje hiše Vida z dvema sobama, ki se drži hiše Benečanka, zato primerno tudi za večje družbe.

Plačajte le 147,00 € namesto 210,00 € in preživite oddih v najbolj zahodni slovenski vasi Robidišče ter raziščite Posočje in njegovo prelepo okolico.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.